Ευέλικτο και στιλάτο, το κιμονό μπορεί να συνδυαστεί με το σορτσάκι, με το τζιν, με το μαγιό, κολακεύοντας κάθε σχήμα σώματος, για μία κομψή και εντυπωσιακή εμφάνιση όλες τις ώρες της ημέρας (αλλά και της νύχτας).

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να φορέσετε ένα κιμονό και να το ενσωματώσετε στην γκαρνταρόμπα σας, θα σας δείξουμε πώς!

Στυλ #1 Φορέστε το κιμονό σαν παρεό

Ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε το κιμονό σας στην παραλία ή στην πισίνα είναι γύρω από τη μέση σας σαν φούστα ή παρεό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την κεντρική σχισμή του κιμονό για να τυλίξετε τη μέση σας και στη συνέχεια να δέσετε τις άκρες για να ασφαλίσετε. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για γρήγορη, εύκολη και κομψή βόλτα στην πόλη μετά την παραλία για να πάρετε ένα σνακ χωρίς να νιώθετε πολύ εκτεθειμένες.

Στυλ #2 Φορέστε το κιμονό σαν σάλι

Ρίχνοντας το κιμονό στους ώμους σας σαν σάλι είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αναβαθμίσετε το ντύσιμό σας στο λεπτό. Για καλύτερη εφαρμογή χρειάζεστε ένα μεγάλο ορθογώνιο κιμονό με μια βολική σχισμή μέχρι το κέντρο, για το κεφάλι και το λαιμό σας. Θα μείνει στους ώμους σας και θα έχει όμορφη κίνηση.

Στυλ #3 Φορέστε το κιμονό σαν καφτάνι

Αυτή είναι η ίδια ιδέα με το στυλ #2, αλλά δείχνει την ευελιξία του κιμονό σας κατά τη διάρκεια των εποχών και σε διαφορετικές τοποθεσίες. Δείξτε εξαιρετικά σικ στην πισίνα ή στην παραλία και προστατέψτε τους ώμους σας από τον ήλιο!

Στυλ #4 Φορέστε το κιμονό σαν πόντσο

Μπορείτε να δώσετε στο κιμονό σας πόντσο ύφος, απλά φορώντας το σαν σάλι πρώτα και στη συνέχεια ρίχνοντας το ένα άκρο του κιμονό στον αντίθετο ώμο. Μπορείτε, επίσης, να περιστρέψετε το κιμονό γύρω από το σώμα σας για να αλλάξετε την εμφάνιση των πτυχών και των γωνιών.

Στυλ #5 Φορέστε το κιμονό σαν φουλάρι

Για να φορέσετε το κιμονό σας σαν φουλάρι, απλώς διπλώστε το στη μέση στη μακριά άκρη για να δημιουργήσετε ένα ορθογώνιο, διπλώστε άλλη μια φορά για να κάνετε ένα ακόμη πιο αδύνατο ορθογώνιο και τυλίξτε το στο λαιμό σας, όπως θα κάνατε με ένα κανονικό μαντήλι. Μπορείτε, επίσης, να ενώσετε τις γωνίες του περιτυλίγματος για να σχηματίσετε ένα τριγωνικό σχήμα και να το τυλίξετε γύρω από το λαιμό και τους ώμους σας. Τραβήξτε, στρίψτε και/ή πιάστε τα άκρα για διάφορες εμφανίσεις και όγκους.

Πάρτε περισσότερη έμπνευση για να συνδυάσετε το κιμονό με τα κομμάτια που έχετε στη γκαρνταρόμπα σας, παρακολουθώντας το ακόλουθο βίντεο: