Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε ο Ίαν Στρατής, με αφορμή την επιστροφή του στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην καριέρα του, σημειώνοντας πως «από πολύ μικρός ένιωθα ότι θα υπάρχει η μουσική στη ζωή μου».

Για το X-Factor, μέσα από το οποίο τον γνωρίσαμε τόνισε: «Στο X-Factor είχα πάει γιατί ήξερα ότι είμαι καλός σε ένα πράγμα και μετά θα ερχόντουσαν και άλλα. Έκανα πράγματα που δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνω. Δήλωσα συμμετοχή γιατί είδα τον Αναστάσιο Ράμμο να κάνει κάτι παρόμοιο και σκέφτηκα γιατί όχι και εγώ».

Παράλληλα, αποκάλυψε: «Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις και για τηλεπαιχνίδι και για talent show αλλά δε νιώθω ακόμα έτοιμος. Θα με έβλεπα στον ρόλο του παρουσιαστή με τη σωστή εκπομπή».

Για την προσωπική του ζωή, εξομολογήθηκε: «Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα. Όταν είδα πρώην κοπέλα μου να είναι σε σχέση με φίλο μου έπαθα την πρώτη κρίση πανικού της ζωής μου. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό».

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ζητάνε τη δημοσιότητα μέσα από την Μαίρη Συνατσάκη και είναι πολύ στενάχωρο για εκείνους», υπογράμμισε σχετικά με τα σχόλια που έκανε για την σύντροφό του ο Αλέξης Κούγιας.