Ανανεώνουμε τη χρωματική παλέτα του μανικιούρ μας παίρνοντας ιδέες από τα παρακάτω καλοκαιρινά trends. Ετσι βάζουμε στην άκρη τα σκούρα χρώματα του χειμώνα όπως τα μπορντό, δαμασκηνί, μαύρα, κυπαρισσί. Αντί αυτών δοκιμάζουμε χαρούμενα χρώματα σε μονοχρωμία ή color blocking, σε απλά και μίνιμαλ σχέδια ή περίτεχνες εκδοχές, ανάλογα με τα γούστα μας.

Flower Power


Αν είμαστε φαν των σχεδίων στα νύχια, κάνουμε αυτές τις μίνιμαλ μαργαρίτες που δίνουν μία ποπ νότα στις εμφανίσεις μας. Απλά φροντίζουμε το κάθε σχέδιο να είναι σε διαφορετικό σημείο σε κάθε νύχι.

Μοντέρνο γαλλικό

View this post on Instagram

A post shared by Kristina (@kris_nailed_it)

Αντί για λευκές οβάλ άκρες κάνουμε μυτερές τύπου V. Αυτή η πρόταση αναδεικνύεται ιδανικά στα πολύ μακριά νύχια.

Color Blocking Splash


Διαλέγουμε 5 από τα αγαπημένα μας χαρούμενα χρώματα βερνικιών (όσο πιο φωτεινά, τόσο το καλύτερο) και κάνουμε μία κυματιστή γραμμή στο κέντρο των νυχιών, από τη βάση ως την άκρη. Στη συνέχεια «γεμίζουμε» τη μισή πλευρά με βερνίκι. Τέλος, απλώνουμε το top coat.

Η πράσινη τάση


Το συγκεκριμένο χρώμα είναι μία έντονη τάση της χρονιάς. Ακόμα και αν δεν είμαστε φαν της απόχρωσης που βλέπουμε στη φωτό, υπάρχουν πάρα πολλές άλλες, προκειμένου να επιλέξουμε εκείνες που μας αρέσουν περισσότερο.

Αnimal Prints


Για το σωστό αποτέλεσμα, χρειάζεται μία ουδέτερη απόχρωση βερνικιού ως βάση: παλ ροζ, μπεζ ή nude. Στη συνέχεια η ειδικός σχηματίζει τα prints στην άκρη του νυχιών. Είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι φαίνεται (όχι για εμάς, για την ειδικό).

Εντονο αλά γαλλικά


Ένα ζωηρό πορτοκαλί ή κοραλί είναι η άκρως καλοκαιρινή απόχρωση στα νύχια που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί γιατί ταιριάζει με το μαύρισμά μας. Σε αυτήν την εκδοχή το επιλέγουμε ως στοιχείο ενός γαλλικού μανικιούρ και προσθέτουμε μία πολύ λεπτή λευκή γραμμή στις άκρες που θα δημιουργήσει μία εντυπωσιακή αντίθεση.

Multi Colors

View this post on Instagram

A post shared by Mariv (@gelsby_maricelis)


Χρωματίζουμε κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα, και ιδανικά συνδυάζουμε παστέλ αποχρώσεις για ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Παστέλ περίγραμμα


Δημιουργούμε ένα περίγραμμα, από τη βάση του νυχιού και γύρω γύρω από τα πετσάκια. Γι’ αυτό πρέπει να τα διατηρούμε σχολαστικά ενυδατωμένα, προκειμένου να μη φαίνεται ατημέλητο το μανικιούρ μας.