Ο Μάριος Καπότσης και η σύντροφός του, Κόνι Μεταξά, θα παντρευτούν στις 9 Ιουλίου, στα Χανιά.

Το «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε στην πρόβα γαμπριάτικου κοστουμιού του Ολυμπιονίκη πολίστα, στο ατελιέ «Ερωτόκριτος».

«Καθόλου δεν με παίδεψε ο Μάριος. Ίσα ίσα ήρθε και στην πρώτη πρόβα και ο Λευτέρης Πανταζής που είχε στυλιστικές απόψεις και παρεμβάσεις. Όλα πήγαν μία χαρά, δεν θα έχουμε μόνο ένα κοστούμι», είπε ο σχεδιαστής μόδας, Ερωτόκριτος.

Ο Μάριος Καπότσης αποκάλυψε γιατί επέλεξαν με την Κόνι την Κρήτη για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες για το μυστήριο.

«Ο Ερωτόκριτος μας αγκάλιασε, μας βοήθησε πάρα πολύ, κάνει πολύ ιδιαίτερα πράγματα, και αυτό που μετράει είναι ότι έχει μία δική του σχολή αυτογνωσίας. Στα Χανιά είναι σε έναν μήνα ο γάμος. Δεν είναι κάποιος από εμάς από εκεί. Πηγαίνω κάθε χρόνο, τα αγαπώ πολύ τα Χανιά, είναι όλοι μου οι φίλοι από εκεί, ο ένας κουμπάρος μου είναι από εκεί, οπότε η Κόνι ήθελε να το κάνει σε κάποιο νησί, και της είπα να πάμε εκεί που είναι μοναδικό το μέρος», ανέφερε ο πολίστας.

Και πρόσθεσε: «Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Κόνι, ούτε και εγώ έχω δει το νυφικό. Θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή».

«Ο Λευτέρης Πανταζής δεν θα τον έχουμε για να τραγουδήσει, ωστόσο θα πει κάποια τραγούδια. Θα είναι και άλλοι φίλοι μας, θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Δημητριάδης μεταξύ άλλων. Έχω πει στην Κόνι να τα αναλάβει όλα εκείνη, δεν έχω δει ούτε τις μπομπονιέρες», συμπλήρωσε.

«Θα έχω τους 3 κουμπάρους μου και θα έχει και η Κόνι από την πλευρά της», κατέληξε.

Δείτε όσα αποκάλυψε