Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας έχει αυξημένες ανάγκες περιποίησης. Ωστόσο τα παρακάτω 5 skincare καλλυντικά θα κάνουν τη διαφορά στην όψη μας. (Εκτός φυσικά από το αντηλιακό προσώπου και σώματος, με υψηλό δείκτη ευρείας προστασίας, που είναι αυτονόητα). Παράλληλα θα διατηρήσουν την υγεία της επιδερμίδας και θα μειώσουν τις πιθανότητες της πρόωρης γήρανσης εξαιτίας του ήλιου.

# Νερό καθαρισμού

Είναι ό,τι πρέπει για να καθαρίσουμε το πρόσωπο, να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και να τονώσουμε το δέρμα. Εξτρα πλεονέκτημά τους είναι ότι κάποια από αυτά κυκλοφορούν σε travel size συσκευασία, γι’ αυτό θα τα προτιμήσουμε και στις διακοπές μας.

 

# Μist προσώπου

Δροσίζει, σταθεροποιεί και φρεσκάρει το μακιγιάζ, τονώνει και μας αναζωογονεί από την ατονία της ζέστης. Παράλληλα προσφέρει μια σειρά από ωφέλιμα στοιχεία στην επιδερμίδα, όπως μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ιδανικό προϊόν όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά για όλο τον χρόνο, καθώς διαθέτει μία σειρά από ευεργετικές ιδιότητες.

# Ορός με ενισχυμένους αντιοξειδωτικούς παράγοντες

Το καλοκαίρι χρειαζόμαστε όση περισσότερη βοήθεια γίνεται από ουσίες που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, όπως η βιταμίνη C και Ε. Επιπλέον ο αντιοξειδωτικός ορός  ενισχύει τη δράση του SPF, άρα είναι ένα απαραίτητο καλλυντικό στην καθημερινή μας ρουτίνα. Τον εφαρμόζουμε μετά τον καθαρισμό και πριν από το αντηλιακό μας.

 

#Eye Patches

Η εφαρμογή συσφιγκτικών και ενυδατικών eye patches λίγα λεπτά πριν από το μακιγιάζ θα χαρίσει στο βλέμμα μας την πολυπόθητη λάμψη και αναζωογόνηση. Επιπλέον είναι ιδανικά για να μειώσουμε την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και το πρήξιμο. Και το καλύτερο; Κυκλοφορούν σε φακελάκια μονοδόσεων προκειμένου να τα έχουμε μαζί μας και στις διακοπές.

 #After Sun

Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες που έχει το σώμα μας το καλοκαίρι, χαρίζοντάς του όλη την ενυδάτωση που χρειάζεται, καταπραϋνοντας από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες. Επιπλέον χάρη στα αντιοξειδωτικά και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει καταπολεμά το οξειδωτικό στρες, που προκαλεί πρόωρη γήρανση, ενώ παράλληλα αναδομεί τα κύτταρα της επιδερμίδας.