Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά μίνιμαλ λουκ μακιγιάζ που είναι ιδανικά για τις διακοπές μας, γιατί δεν χρειάζεται να τους αφιερώσουμε πολύ χρόνο. Παρακάτω ακολουθούν τα βασικά tips που θα μας βοηθήσουν να τα αντιγράψουμε με επιτυχία.

# Ηλιοκαμένη λάμψη

View this post on Instagram

A post shared by Harry Josh (@harryjoshhair)


Οι μπρονζέ τόνοι τόσο στα βλέφαρα όσο και σε πρόσωπο και ντεκολτέ δημιουργούν ένα λαμπερό λουκ, κατάλληλο για όλες τις ώρες της μέρας.

Για να το αντιγράψουμε: Απλώνουμε μία ενυδατική κρέμα ή ένα λεπτόρρευστο αντηλιακό προσώπου με χρώμα, που θα δώσει ομοιόμορφο τόνο και ελαφριά κάλυψη, αφήνοντας τις φυσικές γυαλάδες.  Τοποθετούμε το μπρόνζερ στα μήλα, τα μάτια και οπουδήποτε θέλουμε να χαρίσουμε ηλιοκαμένο χρώμα. Για έξτρα λάμψη, χρησιμοποιούμε highlighters σε στρατηγικά σημεία, εκεί όπου αντανακλάται το φως.

Εxtra tip: Για ένα σαγηνευτικό βλέμμα, παίζουμε με διάφορες σκιές σε χρυσαφί και μπρονζέ τόνους, προκειμένου να δώσουμε έξτρα λάμψη, βάθος και ένταση.

#No make up –make up


Η δροσερή τάση που πρότειναν οι μεγάλοι οίκοι μόδας και εγκαθίδρυσαν οι celebrities και οι influencers είναι παρούσα και φέτος. Μία από τις φανατικές οπαδούς του συγκεκριμένου λουκ είναι η Margaret Qualley.

Για να το αντιγράψουμε: Η φρέσκια επιδερμίδα με φυσική λάμψη στα χείλη τα μάτια και τα μάγουλα  είναι τα κεντρικά στοιχεία του λουκ. Mία αντηλιακή κρέμα με χρώμα, ένα κρεμώδες ρουζ, διάφανο γκλος, μία υποψία μάσκαρα σε μαύρο ή καφέ χρώμα καθώς και ένα διάφανο τζελ για τα φρύδια, είναι τα προϊόντα που θα χρειαστούμε.

Extra tip: Για ακόμα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα, αποφεύγουμε την πούδρα. Αν έχουμε περιττή λιπαρότητα, χρησιμοποιούμε ένα face mist και απορροφητικό χαρτί.

# Metallic Eyes


Τα smokey eyes με ιριδίζουσες σκιές δηλώνουν το «παρών»  και αυτό το καλοκαίρι.

Για να το αντιγράψουμε: Θα χρειαστούμε μία μεταλλική σκιά, είτε σε κόμπακτ είτε σε κρεμώδη υφή. Την απλώνουμε σε όλο το πάνω βλέφαρο, κάνοντας καλό blending. Τονίζουμε τις βλεφαρίδες μας με πλούσιες στρώσεις μαύρης μάσκαρα και τα φρύδια μας με ένα brow gel.

Εxtra tip: Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά κινούμαστε σε φυσικούς τόνους, προκειμένου τα μάτια να είναι ο πρωταγωνιστής του λουκ χωρίς να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

# Κοραλί χείλη

View this post on Instagram

A post shared by @aniamilczarczyk


Το ροζ και το κόκκινο είναι από τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις κραγιόν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ωστόσο αυτήν την εποχή, το πορτοκαλί και το κοραλί είναι εκείνα που τονίζουν το μαύρισμά μας.

Για να το αντιγράψουμε: Επιλέγουμε ένα κοραλί κραγιόν σε ματ ή σατινέ υφή.  Διατηρούμε φυσική την υπόλοιπη επιδερμίδα. Τα μάτια μπορούμε να τα τονίσουμε με καφέ ή nude σκιές και άφθονη μάσκαρα.

Extra tip: Για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα περισσότερη ώρα, κάνουμε περίγραμμα στα χείλη με ένα απαλό μολύβι στην ίδια απόχρωση.