Κι ενώ οι διαδικτυακές συζητήσεις και οι φήμες για τη δύσκολη έως και ανύπαρκτη σχέση ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απέτισαν έναν λιτό φόρο τιμής στη μονάρχη που πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 96 ετών.

Μερικές ώρες μετά την είδηση του θανάτου της βασίλισσας, το ζευγάρι την τίμησε μέσα από την ιστοσελίδα του Ιδρύματός τους, Archwell, με μια απλή ανακοίνωση.

«Εις μνήμη της Αυτού Μεγαλειοτάτης Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. 1926 μέχρι 2022», έγραφε η λεζάντα ενός μαύρου φόντο, με λευκά γράμματα, το πρώτο που βλέπει κανείς όταν επισκεφτεί την ιστοσελίδα.

Πέμπτος στη σειρά διαδοχής

Ο πρίγκιπας Χάρι, που τώρα είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, ταξίδεψε στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας όπου η γιαγιά του πέρασε τις τελευταίες της στιγμές πριν τον θάνατό της. Η Μέγκαν έμεινε στην Αγγλία αλλά δεν παρευρέθηκε στα βραβεία WellChild στα οποία επρόκειτο να εμφανιστεί.

Καθώς ο κόσμος περίμενε για ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση υγείας της βασίλισσας, ορισμένοι χρήστες του Twitter κατέκριναν τον Χάρι και την Μέγκαν για το ότι προκάλεσαν ταραχή όταν αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα στις αρχές του 2020.

Με το μήνυμά τους, ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα Μέγκαν συμμετέχουν σε μια μεγάλη ομάδα προσωπικοτήτων της ποπ κουλτούρας συμπεριλαμβανομένων των Έλτον Τζον και Έλεν Μίρεν που τίμησαν τη βασίλισσα με στοργή.

πηγή in.gr