Είτε είστε λάτρης της γυμναστικής είτε τώρα μπαίνετε στον κόσμο του fitness, η γυμναστική στο σπίτι έχει πολλά οφέλη. Όχι μόνο σας γλιτώνει πολύτιμο χρόνο αλλά και με τα κατάλληλα εργαλεία μπορείτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση γρήγορα και εύκολα χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι, με την γυμναστική να προσαρμόζεται στο δικό σας πρόγραμμα.

Αφού βρείτε τις ασκήσεις που σας ταιριάζουν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR, τα κατάλληλα όργανα γυμναστικής, τα οποία θα παραλάβετε στην ώρα τους, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, με την εγγυημένη έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Κι όσο για τα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τις προπονήσεις σας, όπως οι ιμάντες ενδυνάμωσης ή τα λάστιχα αντίστασης για την προθέρμανσή σας, θα τα παραλάβετε όλα σε μία παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία της πλατφόρμας, SHOPFLIX ME TH MIA.

Η γυμναστική ξεκινά με διάδρομο

Η προθέρμανση είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε προπόνησης για να προετοιμάσετε το σώμα σας και να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο τραυματισμών.

Ένα χαλαρό περπάτημα στο διάδρομο (επιλέξτε πιο χαμηλή ταχύτητα) πέντε με δέκα λεπτά είναι αρκετό για να ξεκινήσετε δυναμικά. Αυξήστε την ταχύτητα σταδιακά για να περπατήσετε πιο γρήγορα, να ανεβάσετε παλμούς και να «κάψετε» περισσότερες θερμίδες.

Με τον ηλεκτρικό διάδρομο γυμναστικής Homathlon Atmosphere HA-143Η θα απολαύσετε μια πλήρη αερόβια προπόνηση με 3 επίπεδα κλίσης για περπάτημα και τρέξιμο σε ανηφόρες, που ρυθμίζονται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού για να μειώσετε τα επίπεδα λίπους στο σώμα, τονώνοντας ταυτόχρονα τους μυς των ποδιών.

Με 8 ενσωματωμένα προγράμματα άσκησης και αντιολισθητική επιφάνεια για μέγιστη ασφάλεια, βελτιώνετε την αντοχή σας, αδυνατίζετε και θωρακίζετε την καρδιαγγειακή σας υγεία.

Τώρα έχετε τον απόλυτο έλεγχο της προπόνησής σας, βλέποντας στην LCD οθόνη 5 ιντσών, με μπλε οπίσθιο φωτισμό, την απόσταση, την κλίση, την ταχύτητα, τον χρόνο αλλά και τον καρδιακό σας ρυθμό όσο τρέχετε ή περπατάτε, ανάλογα με το πρόγραμμα άσκησης που έχετε επιλέξει.

Ο διάδρομος Homathlon Atmosphere HA-143Η είναι εύκολος στην μεταφορά χάρη στα πρακτικά του ροδάκια αλλά και στην αποθήκευση, χάρη στον αναδιπλούμενο σχεδιασμό του που σας «λύνει» τα χέρια.

Αγοράστε τον εδώ 

«Κάψτε» λίπος με βάρη

Η ενδυνάμωση με βάρη θα μεταμορφώσει το σώμα σας, καθώς «καίτε» θερμίδες ενώ παράλληλα «χτίζετε» άπαχη μυϊκή μάζα. Έτσι ο μεταβολισμός θα είναι πιο ενεργός, με αποτέλεσμα να «καίτε» ακόμα περισσότερο, ακόμα και όταν δεν κάνετε γυμναστική.

Τo Σετ Αλτήρων CleverWeights είναι ιδανική επιλογή για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους, καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε το βάρος τους από ένα έως και 24 κιλά, γεμίζοντάς τα με νερό.

Είναι φτιαγμένα από ανθεκτικό υλικό PVC για να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για διαρροές και ασφαλή στην χρήση τους χωρίς να προκαλούν ζημιά στο δάπεδο, ακόμα και αν τα ρίξετε.

Είναι απίστευτα φορητά, χωράνε παντού και έτσι μπορείτε να τα έχετε μαζί σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε για να μην χάσετε καμία προπόνηση.

Αγοράστε το εδώ 

Ώρα να γίνετε… φέτες

Ακολουθώντας ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής και εκτελώντας συστηματικά τις σωστές ασκήσεις, μπορείτε να σφίξετε την περιοχή της κοιλιάς και να αποκτήσετε καλοσχηματισμένους κοιλιακούς.

Με το όργανο Εκγύμνασης Κοιλιακών & Ενδυνάμωσης Κορμού 360 In Shape της Homathlon θα γυμνάσετε τους άνω, κάτω και πλάγιους κοιλιακούς με ασφάλεια χωρίς να καταπονείτε την μέση σας, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία αμφίδρομης κίνησης.

Εξοπλισμένο με 6 επίπεδα αντίστασης και εργονομικές λαβές είναι κατάλληλο για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους αθλούμενους. Με τον ψηφιακό του μετρητή μπορείτε να βλέπετε τις επαναλήψεις που εκτελέσατε, τις θερμίδες που «κάψατε» αλλά και τον χρόνο που χρειαστήκατε.

Μαζί θα αποκτήσετε και το λάστιχο αντίστασης για να εξελίξετε ακόμα περισσότερο τις προπονήσεις σας, γυμνάζοντας ταυτόχρονα το στήθος, τα χέρια αλλά και την πλάτη σας.

Αγοράστε το εδώ