Η ανανέωση των μαλλιών μας θα μπορούσε να περιλαμβάνει πολλά προϊόντα styling, θερμά εργαλεία και αρκετή ώρα. Ή πολύ απλά θα μπορούσε να επιτευχθεί με τις κατάλληλες ανταύγειες, για την ακρίβεια με τις στρατηγικά τοποθετημένες ανταύγειες. Η τεχνική που θα δούμε παρακάτω αποκαλείται money piece, την πρωτοείδαμε στα 00s και πλέον αποτελεί το νέο hair trend χάρη στα it girls – influencers όπως η Hailey Bieber και η Bella Hadid. Για να αντιγράψουμε με επιτυχία κάποιο από τα παρακάτω λουκ, ζητάμε από τον hair colorist να τοποθετήσει ένα πιο ανοιχτό χρώμα στις τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο.

#Subtle blonde

Οι λεπτές ξανθές ανταύγειες σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μαλλιά στην απόχρωση της σοκολάτας προσθέτει ενδιαφέρον και επιπλέον διάσταση στο αποτέλεσμα.

#Σε χάλκινους τόνους

Με αυτή τη selfie η Bella Hadid θα μπορούσε να μας πείσει να κάνουμε money piece κόκκινες ανταύγειες.

#Διακριτικό εφέ


Ναι, μπορούμε να αντιγράψουμε την τάση money piece αποκτώντας ένα διακριτικό αποτέλεσμα   και η JLo είναι το τέλειο παράδειγμα του πώς.

#Ξανθιά διάσταση

View this post on Instagram

A post shared by zoey deutch (@zoeydeutch)


Κάνουμε ανταύγειες σε πιο χοντρές τούφες, έτσι ώστε το πρόσωπό μας να φωτίζεται από το ξανθό. Ιδανικά αποφεύγουμε τη μεγάλη αντίθεση με το υπόλοιπο χρώμα των μαλλιών.

#Φυσικό blend


Οι επιμελώς ατημέλητοι κυματισμοί των μαλλιών της Marianna Hewitt και οι χοντρές ανταύγειες συνθέτουν αυτό το πετυχημένο λουκ. Ωστόσο, για να κάνουμε το αποτέλεσμα να μοιάζει πιο φυσικό , εφαρμόζουμε την τεχνική του μπαλαγιάζ, αλλά μόνο στις μπροστινές τούφες και σε εκείνες που βρίσκονται στο εσωτερικό, κοντά στον αυχένα.