Τίποτα δεν συγκρίνεται με την στιγμή που οι άψογα καλοσχηματισμένες μπούκλες «πέφτουν» με χάρη στο πρόσωπό μας ή όταν μετά το δημοφιλές blow out, τα μαλλιά μας ανεμίζουν στον αέρα, διατηρώντας τον τέλειο όγκο και την πιο απαλή υφή. Κι ενώ το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι θαυμάσιο και θαυμαστό, όταν τα κάνουμε μόνες μας… η διαδικασία μπορεί να μην έχει την ίδια αίγλη.

Κι ενώ έχουμε ακούσει ότι η ομορφιά… πονάει, δεν χρειάζεται όλες οι συνεδρίες styling να είναι επίπονες ή κουραστικές, ειδικά εάν επενδύετε σε ποιοτικά εργαλεία που διευκολύνουν την διαδικασία και ανταποκρίνονται γενναία σε κάθε πρόκληση.

Προλάβετε συσκευές περιποίησης μαλλιών έως -80% μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR, τα οποία θα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μάλιστα θα τις παραλάβετε όλες σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία της πλατφόρμας SHOPFLIX ME TH MIA.

Μην ξεχνάτε, ότι οι αγορές σας γίνονται πιο εύκολες από ποτέ, αφού με το SHOPFLIX.GR μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι θέλετε με έως 60 άτοκες δόσεις.

Μερικές από τις πιο βασικές συσκευές περιποίησης που δεν θα πρέπει να λείπουν από το συρτάρι σας είναι το ισιωτικό μαλλιών ή πρέσσα, το πολυχρηστικό πιστολάκι αλλά και το ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες.

Dyson Airwrap Complete για τέλεια μαλλιά

Αν μάλιστα, θέλετε ένα προϊόν που να μπορεί να συνδυάσει και τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες, τότε η ηλεκτρική βούρτσα μαλλιών Dyson Airwrap

Χρησιμοποιείστε τα πρόσθετα εξαρτήματά της για να στεγνώσετε και να δώσετε σχήμα στα μαλλιά σας, χωρίς φριζάρισμα. Τα εξαρτήματα styling έχουν επανασχεδιαστεί με ενισχυμένη ροή αέρα Coanda για αυξημένο έλεγχο.

Δημιουργήστε δεξιόστροφες και αριστερόστροφες λείες μπούκλες, χρησιμοποιώντας τον κύλινδρο και απολαύστε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.  Η ενισχυμένη ροή αέρα Coanda έλκει τα μαλλιά στην επιφάνεια κάθε μίας από τις επανασχεδιασμένες βούρτσες για να φορμάρετε τα μαλλιά σας με αυξημένο έλεγχο, για ένα πιο ίσιο αποτέλεσμα.

Στεγνώνει και φορμάρει ταυτόχρονα, χωρίς ακραίες θερμοκρασίες. Διαθέτει τρεις ακριβείς θερμοκρασίες θερμότητας αλλά και κρύο αέρα.

Αγοράστε την από 598,00 € ή από 12,46 € / μήνα σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Για στέγνωμα

Αν θέλετε να επιλέξετε ξεχωριστά προϊόντα, τότε θα χρειαστείτε το Πιστολάκι Μαλλιών Revlon Perfect Heatπου διαθέτει επαγγελματικής ποιότητας κινητήρα ισχύος 2000W που διαρκεί έως και 3 φορές περισσότερο σε σύγκριση με ένα στεγνωτήριο με έναν τυπικό κινητήρα DC.

Χάρη στην ιοντική τεχνολογία τουρμαλίνης, τα μαλλιά σας θα έχουν βελτιωμένη λάμψη και δεν θα φριζάρουν.

Είναι εξοπλισμένη με μαλακή λαβή για περισσότερη άνεση και έλεγχο της συσκευής. Με 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας αλλά και λειτουργία κρύου αέρα, μπορείτε να επιλέγετε την κατάλληλη ανάλογα με το στιλ που θέλετε να δώσετε στα μαλλιά σας, ενώ το σεσουάρ διαθέτει και συμπυκνωτή για ξήρανση της τρίχας.

Συμπεριλαμβάνετε φυσούνα για φυσικές μπούκλες.

Αγοράστε το από 35,00 €

Για ίσιωμα

Από το συρτάρι σας, δεν πρέπει να λείπει η Πρέσα Μαλλιών Remington Keratin Therapy Pro S8590 που συνδυάζει σύνθεση κερατίνης στις κεραμικές πλάκες. Είναι εξοπλισμένη με αποκλειστικό αισθητήρα θερμότητας για επιπλέον προστασία η οποία ανιχνεύει τα επίπεδα υγρασίας και αντίστοιχα βελτιστοποιεί τη θερμοκρασία.

Πρόκειται για μια μίνιμαλ συσκευή με όμορφο design και έρχεται σε μία κομψή καπιτονέ, κρεμ θήκη, η οποία λειτουργεί και σαν θερμοπροστατευτικό, οπότε το ακουμπάτε άφοβα επάνω όσο είναι αναμμένο, χωρίς να φοβάστε για τις επιφάνειές σας.

Σε δοκιμές δεν παρατηρήθηκε φθορά ή ξηρότητα στις άκρες, ενώ μείωσε κατά πολύ τον χρόνο ισιώματος των μαλλιών. Μετά από κάθε χρήση, τα μαλλιά γυαλίζουν, με το ίσιωμα να διαρκεί από τρεις έως και τέσσερις ημέρες.

Διαθέτει ψηφιακή οθόνη με 5 ρυθμίσεις θερμοκρασίας από 160-230 °C αλλά και ταχεία προθέρμανση 15 δευτερολέπτων & αυτόματη απενεργοποίηση.

Αγοράστε την από 28,00 € 

Για μπούκλες

Εάν σας αρέσουν οι μπούκλες, τότε με το Revlon Wave Master RVIR3056UKE, μπορείτε να δημιουργήσετε πλούσια κυματιστά μαλλιά πολύ γρήγορα και εύκολα. Χάρη στο πλάτος του, μπορεί να προσαρμόσει ταυτόχρονα μεγάλες τομές μαλλιών.

Ο μοναδικός, εξαιρετικά φαρδύς κεντρικός κύλινδρος δημιουργεί ακανόνιστους κυματισμούς και δίνει στα μαλλιά μια φυσική όψη για το πιο ρομαντικό αποτέλεσμα. Η κεραμική επιφάνεια τουρμαλίνης στους τρεις μεγάλους κυλίνδρους προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά και ταυτόχρονα τα αφήνει εξαιρετικά λαμπερά.

Εκτός από την ειδική επιφάνεια, διαθέτει έως και 30 ρυθμίσεις θερμοκρασίας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική θερμοκρασία ακριβώς για τα μαλλιά σας.

Η κρύα του άκρη σας διευκολύνει σε όλη την διαδικασία  και εξασφαλίζει καλύτερο έλεγχο του χτενίσματος. Το πρακτικό περιστρεφόμενο καλώδιο με μήκος έως 2.5m διευκολύνει τις κινήσεις σας για επαγγελματικές μπούκλες με απόλυτη άνεση.

Θα το βρείτε από 39,90 €