Επειδή το μακιγιάζ μας θέλουμε να είναι αψεγάδιαστο, χρειαζόμαστε ένα δυνατό skincare plan για να γνωρίζουμε όσα περισσότερα γίνεται για να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας λαμπερή και υγιή, χωρίς ρύπους και περιττά έλαια.

H Scarlett Johansson δίνει έµφαση στην οµορφιά

«Εχω δέρµα µε τάσεις ακµής και όποτε το δέρµα µου ξεσπάει, επιστρέφω στην απλή διαδικασία των τριών βηµάτων καθαρισµού, priming και ενυδάτωσης» είχε αναφέρει σε δήλωσή της η Scarlett Johansson.

Από εκεί εµπνεύστηκε τη σειρά καλλυντικών της, που περιλαµβάνει ένα απαλό καθαριστικό, έναν ορό σύσφιγξης κολλαγόνου και µια καθηµερινή ενυδατική κρέµα. «Στόχος µου ήταν να απλοποιήσω την οµορφιά, δίνοντας έµφαση στα απαραίτητα» επεσήµανε η σταρ του Hollywood.

Νέα τάση στο eye make up

Ξεχάστε τις έντονες κοφτερές γωνίες του cat-eye µε την προσεγµένη σκιά και καλωσορίστε το νέο, εύκολο και τολµηρό αποδοµηµένο eyeliner. Οπως αναφέρουν οι beauty experts, το αποδοµηµένο eyeliner είναι κάτι µεταξύ eyeliner και smokey eyes.

Διαβάστε επίσης: Μαλλιά: Οι κινήσεις «κλειδιά» για να είναι δυνατά και λαμπερά

Σε συνδυασµό µε την επιβλητική µάσκαρα µπορείτε να δηµιουργήσετε µια δυνατή εµφάνιση, που από κοντά είναι όµορφη αλλά παραµένει ορατή και από µακριά.

Νιασιναµίδη για λαµπερή επιδερµίδα

Η νιασιναµίδη κάνει πολλά για την επιδερµίδα σας. Από την ενίσχυση της ενυδάτωσης µέχρι την εξασθένηση της υπερµελάγχρωσης, η νιασιναµίδη µπορεί να προστατεύσει το δέρµα από τις περιβαλλοντικές βλάβες και επίσης προτρέπει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος.

Extra bonus: «Σβήνει» τα σηµάδια γήρανσης και µειώνει τους διευρυµένους πόρους.

Μονοχρωµατικό ξανθό για εντυπωσιακές εµφανίσεις

Η νέα τάση στα µαλλιά φαίνεται πως θα είναι το µονοχρωµατικό ξανθό, αντικαθιστώντας τις ανάλαφρες ανταύγειες και το δηµοφιλές balayage. Πρόκειται για µια απλή αλλά δυνατή χρωµατική τάση, µε τα µαλλιά να βάφονται εντελώς ξανθά χωρίς σκιάσεις.

H πιο δηµοφιλής αισθητική επέµβαση

Η λιποαναρρόφηση έχει ξεπεράσει την αυξητική στήθους ως η πιο δηµοφιλής µορφή αισθητικής χειρουργικής στον κόσµο, σύµφωνα µε πρόσφατα δηµοσιευµένα στοιχεία από τη Διεθνή Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Το απόλυτο ανοιξιάτικο χρώµα για τα νύχια

Αν έχετε εξαντληθεί από το βαθύ κόκκινο αλλά νιώθετε ότι είναι λίγο νωρίς για τα ανάλαφρα καλοκαιρινά παστέλ, η νέα τάση του TikTok προτάσσει τις πράσινες αποχρώσεις ως το must χρώµα για το µανικούρ µας εφέτος την άνοιξη για να δηµιουργήσετε µοναδικά statement looks κατά τους ενδιάµεσους µήνες του χρόνου.

Μην ξεχνάτε επίσης να φροντίζετε τα νύχια σας µε προϊόντα περιποίησης που θα τα διατηρήσουν υγιή και δυνατά.

Lip contouring για γεµάτα χείλη

Πρώτη το δοκίµασε η Kendall Jenner και τώρα το κάνουµε και εµείς. Η περιβόητη τεχνική «lip contouring» σας χαρίζει πιο γεµάτα χείλη µε δύο µόνο κινήσεις. Στο κέντρο των χειλιών σας εφαρµόστε µια πιο ανοιχτή απόχρωση κραγιόν και χρησιµοποιώντας ένα πιο σκούρο µολύβι κάντε το περίγραµµά τους και µην ξεχάσετε το cupid’s bow.

Ετσι θα φαίνονται πιο γεµάτα. Για έξτρα λάµψη µπορείτε να εφαρµόσετε λίγο lip gloss.