Μια εξαιρετική ιδέα που δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε είναι το πολυτελές ΒeautyGiftBox, που βρήκαμε στο Beauty Hall, και περιλαμβάνει 3 δραστικά προϊόντα που μέρα με τη μέρα κάνουν την όψη μας πιο λαμπερή και ξεκούραστη από ποτέ. Πιο αναλυτικά περιλαμβάνει: 1 προϊόν σε κανονική συσκευασία και 2 προϊόντα σε travel size μέγεθος, από τη βραβευμένη εταιρεία Klapp. Πρόκειται για μια συλλεκτική έκδοση, που όχι μόνο θα τονώσει τη διάθεσή μας αλλά θα δώσει τη μέγιστη φροντίδα στο δέρμα μας. Επίσης, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψουμε τις νέες πρωτοποριακές σειρές προϊόντων σε προνομιακές τιμές!

(Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.)

Τι θα βρούμε στο ΒeautyGiftBox:

* Klapp Caviar Eye Care Roll On: Ένας μαγικός ορός για τα μάτια, σε κανονικό μέγεθος. Βασικό συστατικό του είναι το χαβιάρι, που έχει αντιγηραντική και προληπτική δράση ενάντια στις ρυτίδες αλλά και στο πρήξιμο. Χάρη στον ειδικό μηχανισμό του, εφαρμόζεται πολύ εύκολα, σε όλη την περιοχή των ματιών, στο κινητό βλέφαρο αλλά και στην περιοχή των φρυδιών.
Οδηγίες χρήσης: Τον εφαρμόζουμε πρωί και βράδυ κυκλικά από έξω προς τα μέσα γύρω από την περιοχή των ματιών. Τip: Τον φυλάμε στο ψυγείο για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα που διαρκούν.

* Klapp Repagen Exclusive Cleansing Mousse (10 ml): Ένα εξαιρετικό καθαριστικό προσώπου, σε μορφή αφρού, που συνδυάζει καθαρισμό και τόνωση σε ένα προϊόν. Αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ και τα σωματίδια ρύπων, αφήνοντας το δέρμα απαλό, ισορροπημένο και έτοιμο να απορροφήσει την φροντίδα που θα εφαρμοστεί. Τα εκχυλίσματα από νούφαρο σε αυτό το προϊόν είναι πλούσια σε βιταμίνη C και ξεχωρίζει για την καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση του.
Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόζουμε πρωί και βράδυ. Βρέχουμε το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με νερό, βάζουμε λίγο προϊόν στην παλάμη να γίνει αφρός με λίγο νερό, εφαρμόζουμε απαλά τον αφρό και ξεπλένουμε.

* Klapp Stri-Pexan Refining Serum (5 ml): Aυτός ο δραστικός ορός καταφέρνει να ελαττώσει τις δυσχρωμίες και τα σημάδια από τον ήλιο, ενώ χάρη σε ένα δοκιμασμένο ενεργό συστατικό, το Regestril, της σειράς Stri-PeXan, εξουδετερώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι βλέπουμε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, λόγω των ειδικών χρωστικών ουσιών, που βελτιώνουν αισθητά την όψη μας κάνοντας την πιο ομοιόμορφη.
Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόζουμε σε τακτική βάση, πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό.