Στην Αθήνα διοργανώθηκαν δύο πάρτι, ένα στο Golden Hall στις 15/03 και ένα στη Μαρίνα Φλοίσβου στις 16/03 τα οποία παρακολούθησαν περίπου 9.000 επισκέπτες. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, η Έρρικα Πρεζεράκου με τη μέθοδο Replayce, έδωσε το ρυθμό και ξεσήκωσε το κοινό με πληθώρα παιχνιδιών και δράσεων με κεντρικό θέμα τη στοματική υγιεινή και την ανάδειξη του αστραφτερότερου χαμόγελου!

Μικροί και μεγάλοι μέσα από δράσεις όπως κυνηγητό, μαξιλαροπόλεμος και παιχνίδια γνώσεων, διασκέδασαν και προσέφεραν στον κοινό το καλύτερο τους χαμόγελο.

Το πάρτι συνεχίστηκε στη Θεσσαλονίκη στις 22/03 στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 4.500 επισκέπτες, οι οποίοι με την καθοδήγηση της Έρρικας Πρεζεράκου βρήκαν λόγους για να χαμογελούν.

Η Aquafresh εδώ και 40 χρόνια ενισχύει τη στοματική μας υγιεινή και μας βοηθά να χαρίζουμε αστραφτερά χαμόγελα σε όλους όσους αγαπάμε. Τώρα, η Aquafresh® High Definition White μας βοηθά να «ξεκλειδώσουμε» το πιο φωτεινό χαμόγελο που κρύβουμε μέσα μας.

Ακολουθήστε την Aquafresh στο facebook.