Τα Barilla Ολικής Αλέσεως, η ιδανική πρόταση γευστικής απόλαυσης για μια καθημερινή και ισορροπημένη διατροφή, διοργανώνουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014, Μεγάλο Διαγωνισμό με δώρα που μας εμπνέουν… διατροφικά!

Βρείτε τους μοναδικούς κωδικούς στις συσκευασίες ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως, και μπείτε στην ειδικό microsite που δημιουργήθηκε ειδικά για το διαγωνισμό Barilla Ολικής Αλέσεως (http://www.barilla.gr/promo/integrale.jsp) για να διεκδικήσετε μοναδικά δώρα. Παράλληλα, στο microsite οι χρήστες θα μπορούν να αναζητήσουν χρήσιμες πληροφορίες για τη Διατροφή, τα πλεονεκτήματα των Ολικής Αλέσεως και μοναδικές επιλεγμένες συνταγές των Ολικής.

Σας περιμένουν 10 σετ σκευών υγιεινής μαγειρικής και 15 ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής διάρκειας 6 μηνών, ενώ 40 τυχεροί θα κερδίσουν τα Barilla Ολικής Αλέσεως της χρονιάς! Μοναδικά δώρα που περιμένουν όλους εσάς να τα διεκδικήσετε, αφού μπορείτε να συμμετάσχετε όσες φορές επιθυμείτε στον διαγωνισμό, κάνοντας χρήση διαφορετικού πακέτου ζυμαρικών ολικής αλέσεως κάθε φορά.

* Στον διαγωνισμό συμμετέχουν όλα τα προϊόντα ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως, ενώ οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσκομίσουν τα πακέτα με τους νικητήριους κωδικούς.