Η Boehringer Ingelheim Ελλάς, συνεχίζοντας  την πρωτοπόρο δράση της στην ενημέρωση για θέματα υγείας μέσω των Social Media και μετά από την επιτυχία του πρόσφατου TweetChat για την κολπική μαρμαρυγή, πραγματοποιεί το πρώτο TweetChat στην Ελλάδα με θέμα το Άσθμα!

Το TweetChat #AsthmaAct θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου 2014 (hashtag συνεδρίου: #23pneumo2014) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας , την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 15:00 – 16:00.

Επίσημοι καλεσμένοι στη συζήτηση θα είναι οι Συντονιστές της Ομάδας Άσθματος της ΕΠΕ, Πνευνομολόγοι κ. Σ. Λουκίδης και Κ. Κωστίκας. Οι καλεσμένοι θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να ενθαρρύνουν την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη νόσο. Θέματα της συζήτησης θα είναι η φύση της νόσου και η διάγνωση του άσθματος, η επιβάρυνση των ασθενών και του περιβάλλοντος τους από τη νόσο, ο έλεγχος και η μείωση του μελλοντικού κινδύνου και η αντιμετώπιση της νόσου, καθώς και η καθημερινότητα του ασθενή με άσθμα και πως μπορεί να αντιμετωπίσει τα διάφορα ζητήματα σε σχέση με τη διαχείριση της νόσου.

Θυμίζουμε ότι το TweetChat είναι μια online, διαδραστική συζήτηση, η οποία πραγματοποιείται ζωντανά μέσα από το Twitter, ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα Social Media. Στη συζήτηση μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες υγείας, δημοσιογράφοι υγείας, καθώς και το ευρύ κοινό, ακολουθώντας το hashtag #AsthmaAct. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να μάθετε όσα δεν γνωρίζατε για το άσθμα και θέλετε να ρωτήσετε, παρακολουθώντας και παίρνοντας μέρος στη συζήτηση, στέλνοντας τα “tweets” σας (μηνύματα στο Twitter).

Η πρόσβαση και η συμμετοχή σε αυτή μπορεί να γίνει μέσω Η/Υ, tablet ή smartphone με σύνδεση στο Internet. Κάντε κλικ εδώ.

Η συζήτηση δεν θα υπεισέλθει σε θέματα φαρμακευτικών αγωγών και δε θα περιληφθούν αναφορές σε φάρμακα ή φαρμακευτικές δραστικές ουσίες.

Ακολουθήστε μας στο Twitter: @boehringergr