Με το πέρασμα των χρόνων άντρες και γυναίκες βλέπουν το δέρμα τους σιγά-σιγά να χάνει τη φρεσκάδα του, να γίνεται θαμπό και να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες. Αντίστοιχα τα μαλλιά και τα νύχια γίνονται πιο αδύναμα, ενώ η κίνηση γίνεται δυσκολότερη. Το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της όψης μας μπορεί να γίνει υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με συχνή άσκηση, σωστή διατροφή, ενώ το υγρό πόσιμο κολλαγόνο σε μορφή συμπληρώματος διατροφής συμβάλλει και αυτό στην προσπάθειά μας, ώστε να ενισχύσουμε την ομορφιά και την υγεία μας εκ των έσω.

Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο BEAUTINΤΜ COLLAGEN της myelements αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύμπλεγμα ομορφιάς σε συμπλήρωμα διατροφής με κύρια συστατικά του το υδρολυμένο κολλαγόνο PeptanTM, ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες A, B Complex, C και ψευδάργυρο. Όλα τα συστατικά δρουν συνεργειακά και συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας και ομορφιάς του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Η φόρμουλα
Η εξειδικευμένη φόρμουλα συστατικών του υγρού πόσιμου κολλαγόνου BEAUTINΤΜ COLLAGEN της myelements παρέχει στον οργανισμό τόσο το θρεπτικό υλικό που είναι έτοιμο προς αξιοποίηση, όσο και τα μικροθρεπτικά στοιχεία, τα οποία βοηθούν στην ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου. Το υδρολυμένο κολλαγόνο PEPTANΤΜ σε μορφή πεπτιδίων που περιέχει είναι ήδη διασπασμένο στο καταλληλότερο για απορρόφηση από τον ανθρώπινο οργανισμό μέγεθος, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη και αποτελεσματικότερη αξιοποίησή του. Ταυτόχρονα, το υαλουρονικό οξύ δρα συμπληρωματικά ως παράγοντας πλήρωσης (filler) του δέρματος συμβάλλοντας σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, καθώς διατηρεί τη φυσική υγρασία που είναι απαραίτητη για τη σωστή ενυδάτωση του δέρματος.

Το BEAUTINΤΜ COLLAGEN εκτός από υδρολυμένο κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ περιέχει:

  • Βιταμίνη C, η οποία παρέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, των χόνδρων, των ούλων και των αιμοφόρων αγγείων.
  • Βιταμίνη Α, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος
  • Βιταμίνες Β και ψευδάργυρο που συμβάλλουν τόσο στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών, όσο και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, αποτρέποντας τις πρόωρες φθορές από τις ελεύθερες ρίζες.

Κυκλοφορεί σε δύο απολαυστικές γεύσεις με υπέροχο φρουτώδες άρωμα για να επιλέξετε αυτή που προτιμάτε:

Φράουλα-βανίλια
Μάνγκο-πεπόνι

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 13010/30.01.14, 13011/30.01.14

Υπεύθυνος κυκλοφορίας ΙSOPLUS A.E.
Μάθετε περισσότερα στο site μας www.healthyme.gr
Στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/beautincollagen
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 95 79 707