Η πραγματική άνεση σε έναν χώρο εξαρτάται από την επίτευξη και διατήρηση του ιδανικού ποσοστού υγρασίας. Ένα υγρό περιβάλλον μπορεί να μετατρέψει σε ιδιαίτερα άβολο τον αγαπημένο σας χώρο. Η De’Longhi, πρωτοπόρος κατασκευαστής καινοτόμων προϊόντων Air Treatment, έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά συσκευών αφύγρανσης οικιακής χρήσης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών.

Οι υψηλής τεχνολογίας αφυγραντήρες με χρήση πρωτοποριακών λειτουργιών βοηθούν στην αποτελεσματική μείωση της υγρασίας, δημιουργώντας ιδανικές και άνετες συνθήκες διαβίωσης. Ο αφυγραντήρας DD30P διαθέτει τριπλό σύστημα αφύγρανσης με χρήση αντλίας που συνδέεται με τον ειδικό σωλήνα μήκους 5 μ. Είναι ιδανικός για χρήση σε κάθε χώρο, καθώς η ροή του νερού δεν σταματάει από υψομετρικά εμπόδια. Επιπλέον, διαθέτει απευθείας συγκέντρωση στο 7 λίτρων δοχείο νερού αλλά και σύνδεση με μόνιμη αποχέτευση μέσω του ειδικού σωλήνα 1 μ. (χωρίς τη χρήση της αντλίας).

Ο DDS30COMBI διαθέτει υψηλή απόδοση με λειτουργία επιπλέον ισχύος, χάρη στο κεραμικό στοιχείο PTC που επιτυγχάνει εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αφύγρανσης σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο αφυγραντήρας DDS20 διαθέτει πλήρως ηλεκτρονικό χειρισμό δίνοντας στο χρήστη απόλυτο έλεγχο στις λειτουργίες του με χαρακτηριστικά όπως λειτουργία στεγνώματος ρούχων, κλείδωμα πληκτρολογίου και προγραμματισμό έναρξης και παύσης λειτουργίας.

Ο αφυγραντήρας DNC65 διαθέτει νέα τεχνολογία χωρίς συμπιεστή και ψυκτικό υγρό. Η μοναδική προηγμένη τεχνολογία του τον καθιστά ιδιαίτερα ελαφρύ και με πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου μόνο 34dB(A). Διαθέτει λειτουργία ιονιστή για δημιουργία απόλυτα καθαρής ατμόσφαιρας απαλλαγμένη από τα επιβλαβή αιωρούμενα σωματίδια. Είναι εύχρηστος χάρη στις ηλεκτρονικές του επιλογές που σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε λειτουργίες όπως: «στέγνωμα» ρούχων και χρονοδιακόπτη παύσης λειτουργίας.

Ο αφυγραντήρας DES16EW διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία Electronic Climate Control: πλήρης ηλεκτρονικός έλεγχος της συσκευής, όπως επιλογή επιθυμητού ποσοστού υγρασίας, ταχύτητα ανεμιστήρα, θερμόμετρο και υγρόμετρο. Κοινό χαρακτηριστικό του DES16EW καθώς και του DES14, ο οποίος διαθέτει μηχανική λειτουργία, είναι το σύστημα Bio Silver Tech που διατηρεί τον αέρα καθαρό και μειώνει την εξάπλωση των βακτηριδίων.

Τέλος ο DEM10 ανήκει, επίσης, στην κατηγορία των μηχανικών αφυγραντήρων με ρυθμιζόμενο επιλογέα αφύγρανσης καθώς και πλενόμενο φίλτρο αέρα. Όλοι οι αφυγραντήρες De’Longhi διαθέτουν διπλό σύστημα αφύγρανσης για απευθείας συγκέντρωση στο δοχείο νερού της συσκευής ή για σύνδεση με κάποιο σημείο μόνιμης αποχέτευσης μέσω του ειδικού σωλήνα που συμπεριλαμβάνεται στις συσκευασίες των προϊόντων.

Επιλέξτε το μοντέλο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας και προσφέρετε εύκολα και οικονομικά σε εσάς και τους αγαπημένους σας καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα κάθε μέρα.

Κεντρική Διάθεση: De’Longhi Kenwood Hellas A.E., Εθνικής Αντιστάσεως 9-11, Χαλάνδρι, 15232, τηλ.: 210 2854880, fax: 210 2854888.