Ο σεφ Άκης Πετρετζίκης βάζει λοιπόν την ποδιά του και δημιουργεί 7 μοναδικές συνταγές εμπνευσμένες από τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα με προϊόντα Uncle Bens®. Συνταγές που ετοιμάζονται γρήγορα με αγαπημένα υλικά της ελληνικής κουζίνας, και πάνω από όλα με έμπνευση, για απαιτητικούς ουρανίσκους.

Σίγουρα δεν θα αντισταθείτε σε μία υπέροχη τάρτα μανιταριών με βάση το ρύζι ή σε μία γευστική τηγανιά δημιουργημένη αποκλειστικά από τον Άκη Πετρετζίκη!

Εγκαινιάζοντας την καμπάνια «Μυ-ρύζι Έμπνευση & Οικονομία», ο διάσημος Έλληνας σεφ θα απογειώσει το αγαπημένο προϊόν των Ελλήνων καταναλωτών, που για περισσότερο από 50 χρόνια βρίσκεται πρώτο στη λίστα της καθημερινής μας διατροφής. Η Ελλάδα ήταν άλλωστε ο πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός για το Uncle Ben’s® στα τέλη της δεκαετίας του ’50. Από τότε έχει γράψει ιστορία με την υψηλή ποιότητα και καινοτομία που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα Uncle Ben’s, με ιδιαίτερη πάντοτε έμφαση στην ευκολία παρασκευής και στην εξοικονόμηση χρόνου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Uncle Ben’s® ήταν αυτό που λανσάρισε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ρύζι σε σακουλάκι, αλλά και το ρύζι Express που προσφέρει έτοιμα γεύματα σε 2 μόλις λεπτά

Επιδεικνύοντας λοιπόν συνέπεια στη γευστική ικανοποίηση των καταναλωτών, το Uncle Ben’s® σας προσκαλεί να επισκεφθείτε τη σελίδα του στο Facebook UncleBensGreece, όπου μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις συνταγές από τον Chef Άκη Πετρετζίκη και να πάρετε μέρος στο Μεγάλο Διαγωνισμό με τίτλο «Μυ-ρύζι έμπνευση και δώρα»!