Τα TERRANOVA έρχονται και στην Ελλάδα από τη ΒΙΟΝΑΤ (www.bionat.gr) και αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για τα συμπληρώματα διατροφής! Είναι ένα από τα ελάχιστα «ασφαλή καταφύγια» για όσους επιθυμούν αγνά συμπληρώματα διατροφής 100% φυσικά, χωρίς καθόλου πρόσθετα και συντηρητικά. Και επειδή δεν παίζει ρόλο μόνο τι παίρνεις, αλλά και πόσο απορροφάς, τα TERRANOVA έχουν δημιουργήσει το Magnifood.

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο φυσικό μείγμα βοτάνων και διατροφικών συστατικών με συνεργιστική δράση, που περιέχεται σε κάθε προϊόν και προετοιμάζει το σώμα δημιουργώντας ένα πιο κατάλληλο «περιβάλλον», προκειμένου να δεχτεί και να απορροφήσει τις βιταμίνες, τα μέταλλα και όλα τα υπόλοιπα συστατικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα φυτά και τα βότανα που χρησιμοποιούνται στα TERRANOVA είναι φρέσκα ψυχρής ξήρανσης (Fresh Freeze Dried), με αποτέλεσμα να διατηρούν το σύνολο σχεδόν της βιοχημικής ακεραιότητας του αρχικού φρέσκου φυτού. Επιπλέον, είναι όλα σχεδόν πιστοποιημένα βιολογικά ή ηθικής καλλιέργειας και συλλογής.

Όλη η σειρά, που ήδη κυκλοφορεί σε 18 Ευρωπαϊκές χώρες, είναι κατάλληλη και για vegetarian και vegan (αυστηρά φυτοφάγους) και θα τη βρείτε στα φαρμακεία και στα καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα τη σειράς TERRANOVA στο www.bionat.gr/terranova