Για περισσότερα από 30 χρόνια, η La Roche-Posay παράγει προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μακιγιάζ, που ικανοποιούν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες. Ερευνώντας μαζί με περισσότερους από 25.000 δερματολόγους παγκοσμίως τους βασικούς τομείς της δερματολογίας, από τη φροντίδα της επιδερμίδας και του τριχωτού της κεφαλής μέχρι το μακιγιάζ και τις αισθητικές βελτιώσεις, η La Roche-Posay δημιουργεί νέες γενιές δερματολογικών προϊόντων σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Όλη η Μάρκα σε Μεγάλη Έκπτωση!

Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 8 Μαρτίου, όλα τα προϊόντα La Roche-Posay έχουν έκπτωση 30%.

Με Δωρεάν Αποστολή…

Σε όλη την Ελλάδα. Αρκεί η παραγγελία σας να ξεπερνάει τα 20€ και να συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν La Roche-Posay στις αγορές σας. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό LAROCHE4U πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν αποστολή.

Και Διαγωνισμός

Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος διαγωνισμό του inatural στο facebook. 6 τυχεροί κερδίζουν από ένα ολοκαίνουριο προϊόν της επιλογής τους. Πρόκειται για τα ακόλουθα:

• Η Rosaliac CC Creme SPF 30 ενδείκνυται για το ευαίσθητο δέρμα με τάση ερυθρότητας. Καλύπτει και διορθώνει όλες τις κοκκινίλες ανεξαρτήτως της έντασης, της έκτασης και της συχνότητας: παροδικές, επίμονες, διάχυτες, τοπικές. Είναι κατάλληλη για ανοιχτόχρωμο έως μεσαίο τύπο δέρματος.

• Η Rosaliac AR Intense έχει ενισχυμένη σύνθεση 3 δραστικών συστατικών που μειώνουν την ερυθρότητα από την πηγή της δημιουργίας της και προλαμβάνουν την επανεμφάνισή της. Καταπραΰνει άμεσα τους ερεθισμούς και το αίσθημα δυσφορίας. Μετά από 4 εβδομάδες, η ερυθρότητα μειώνεται και η όψη της επιδερμίδας είναι πιο ομοιόμορφη.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του inatural στο facebook στις 9 Μαρτίου. Καλή επιτυχία σε όλους!