Στόχος της Ευρωκλινικής είναι η ευαισθητοποίηση των γυναικών προκειμένου να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο και να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας, που συχνά παραμελούν κάτω από την πίεση των αυξημένων υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών προσκαλεί όλες τις γυναίκες να δώσουν προτεραιότητα στην πρόληψη υγείας και να κάνουν πράξη το «Πρώτα απ’ όλα, Γυναίκα», πραγματοποιώντας τις παρακάτω διαγνωστικές εξετάσεις:
Ψηφιακή μαστογραφία: 50 €
Υπερηχογράφημα μαστών: 30 €
Πακέτο ψηφιακής μαστογραφίας και υπερηχογράφημα μαστών: 80 €
Μέτρηση οστικής πυκνότητας Ο.Μ.Σ.Σ. ή ισχίου: 40 €
Πακέτο ψηφιακής μαστογραφίας και μέτρηση οστικής πυκνότητας Ο.Μ.Σ.Σ. ή ισχίου: 80 €

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 210 6416650 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015. Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες.

Σχετικά με το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών
To Πρότυπο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών προσφέρει ποιοτική και ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του μαστού. Το Κέντρο είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένους γιατρούς που διαθέτουν αποδεδειγμένη, πολυετή εμπειρία στη διάγνωση και την αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού και καλύπτουν τις ειδικότητες της ακτινοδιαγνωστικής μαστού, της χειρουργικής μαστού, της παθολογικής ογκολογίας και της πλαστικής χειρουργικής. Είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα όπως είναι ο Ψηφιακός Μαστογράφος, ο Υπέρηχος Μαστού με την τεχνική Shearwave ελαστογραφίας, η Στερεοτακτική βιοψία μαστού με τη μέθοδο της αναρρόφησης– Mammotome και ο Μαγνητικός Τομογράφος Μαστού.