H Solgar βρίσκεται στο πλευρό του Hellenic Match Racing Tour 2015 ως Tour Sponsor, συνεχίζοντας την αποστολή της για την προώθηση ενός πιο φυσικού τρόπου ζωής, μέσω της υγιεινής διατροφής, της ψυχικής και πνευματικής καλλιέργειας, και της σωματικής άσκησης. Πρόκειται για μια διοργάνωση, η οποία σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα! Με στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των αθλητών, φέτος αποτελεί και Team Partner της ομάδας “SOLGAR – Ursa Minor”, η οποία αποτελείται από τους Ιάσονα Σπανομανώλη (skipper), Μάνο Πασαμιχάλη, Γιάννη Ορφανό και Σπύρο Βενετσιάνο (crew), μια ομάδα-έκπληξη στην περσινή διοργάνωση, η οποία βρέθηκε στο βάθρο κατακτώντας τη δεύτερη θέση!

Με πρώτο σταθμό τις εγκαταστάσεις του Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής το διάστημα 1-3 Μαϊου, η “SOLGAR – Ursa Minor”, με την υποστήριξη της Solgar, και τις υπόλοιπες ομάδες, θα αγωνιστούν σε μια σειρά 4 αγώνων σε διαφορετικές τοποθεσίες με ακριβώς ίδια σκάφη, έχοντας απώτερο στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Δεύτερο σταθμό της διοργάνωσης θα αποτελέσει το πανέμορφο νησί της Πάρου μεταξύ 22 και 24 Μαΐου, στη συνέχεια δίνουμε ραντεβού στην Αθήνα, στη Μαρίνα Φλοίσβου στις 18-20 Σεπτεμβρίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου με φόντο τον Σαρωνικό, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Η Solgar σας καλεί όλους να στηρίξετε την προσπάθεια των αθλητών και εύχεται καλή επιτυχία στην “SOLGAR – Ursa Minor”, καθώς και τις υπόλοιπες ομάδες!

Για να μείνετε συντονισμένοι με τα νέα της διοργάνωσης ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο HealthyMe, καθώς και στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης Hellenic Match Racing Tour στο Facebook.