Το NESTEA είναι ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και ταυτόχρονα ζητούν κάτι δροσερό και απολαυστικό, αφού σε αντίθεση με τα περισσότερα ροφήματα, που μας γεμίζουν με θερμίδες και ζάχαρη, μας χαρίζει μέγιστη απόλαυση με μόλις 17 θερμίδες ανά ποτήρι. Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, δεν έχει λιπαρά ούτε συντηρητικά και είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

Είτε ως πρόγευμα, είτε ως απογευματινό, είτε ως συνοδευτικό με το γεύμα, στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο ή την παραλία, το NESTEA ταιριάζει σε κάθε περίσταση και σε κάθε στιγμή της ημέρας. Με εξαιρετική και πλούσια γεύση προσδίδει μέγιστη απόλαυση με λίγες θερμίδες, ενώ παράλληλα μας βοηθά να ακολουθήσουμε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής για να διατηρήσουμε τη φόρμα μας αλλά και να ελέγξουμε το βάρος μας.

Επιπλέον, το NESTEA προσφέρει ενυδάτωση στο σώμα μας, η οποία είναι απαραίτητη αυτήν την εποχή που η θερμοκρασία κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Είναι γεγονός, εξάλλου, ότι τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, χάνουμε πιο εύκολα υγρά. Το σώμα μας αφυδατώνεται, το δέρμα χάνει την φρεσκάδα του και ο μεταβολισμός μας δοκιμάζεται. Είναι αναγκαίο, λοιπόν, να πίνουμε καθημερινά τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό. Γι’ αυτούς που αναζητούν την ενυδάτωση μαζί με τη γεύση και την απόλαυση, το NESTEA αποτελεί μια έξυπνη λύση.

Μη χάνετε χρόνο! Διαλύστε ένα φακελάκι στιγμιαίου ροφήματος τσαγιού NESTEA σε 1,5 λίτρο νερό και φτιάξτε ένα σούπερ απολαυστικό ρόφημα, που θα ξεδιψάσει και εσάς και την παρέα σας (1 φακελάκι αρκεί για 6 άτομα).

Έξυπνα μυστικά για μεγαλύτερη απόλαυση
Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα με 5 διαφορετικούς τρόπους.

  • Διαλύστε 1 φακελάκι NESTEA μέσα σε 1,5 λίτρο φυσικό μεταλλικό νερό πλούσιο σε ασβέστιο και μαγνήσιο. Τα δύο αυτά μεταλλικά στοιχεία παίζουν βασικό ρόλο στην υγεία των οστών, στη λειτουργία των μυών, της καρδιάς και των νεύρων. Βάλτε παγάκια και φτιάξτε ένα απολαυστικό ρόφημα, γεμάτο θρεπτική αξία και ελάχιστες θερμίδες.
  • Διαλύστε 1 φακελάκι NESTEA μέσα σε ανθρακούχο νερό. Βάλτε τριμμένο πάγο και 1 λεπτή φέτα λεμόνι και απολαύστε ένα υπέροχο δροσιστικό ποτό με μόνο 17 θερμίδες!
  • Βάλτε το NESTEA σε ένα παγούρι-θερμός για να διατηρείται δροσερό, προσθέστε πάγο και πάρτε το μαζί σας στη παραλία. Είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Θα σας ενυδατώσει και θα γλυκάνει την αλμύρα της θάλασσας στο στόμα σας.
  • Διαλύστε φακελάκια NESTEA σε μπουκάλια με νερό και βάλτε τα στο ψυγείο. Έτσι θα έχετε πάντα έτοιμο ένα απολαυστικό ρόφημα με χαμηλές θερμίδες και θα αποφεύγετε την κατανάλωση αναψυκτικών, που είναι γνωστό ότι επιβαρύνουν τη σιλουέτα σας. Να θυμάστε, επίσης, ότι μπορείτε να τα διατηρείτε στο ψυγείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Διαλύστε ένα φακελάκι NESTEA σε νερό και τοποθετήστε το σε παγοκυψέλες. Φτιάξτε έτσι απολαυστικά παγάκια ή γρανίτες με ελάχιστες θερμίδες.
Περισσότερες πληροφορίες αλλά και συνταγές με τα προϊόντα NESTEA θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.nestle.gr/brands/drink/nestea.