Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, στο South Coast (Α’ Πλαζ Βούλας)

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ – ΣΤΡΟΦΗ

Ο Ρυθμός 949 παρουσιάζει το Ρυθμός 949 ALL STAR CONCERT

Πάνω από 20 καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής θα διασκεδάσουν παρέα με όλους εσάς την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, από τις 18:00 στο South Coast (Α’ Πλαζ Βούλας)

DEMY, GINNΟ, GOINTHROUGH, KINGS, MEΛISSES, OTHERVIEW, PLAYMEN , REC, STAN, VEGAS, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ και άλλοι!

Special act από τους ONIRAMA.

Όλοι οι καλλιτέχνες της συναυλίας, αλλά και ο Ρυθμός 949 υποστηρίζουν ενεργά το ΚΕΘΕΑ – ΣΤΡΟΦΗ, καθώς μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του.

Το ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ με σύνθημα «Μη Μένεις Αμέτοχος στη Ζωή» εδώ και 27 χρόνια βοηθάει έφηβους ηλικίας 13-21 ετών και τις οικογένειές τους να ξεπεράσουν το πρόβλημα του εθισμού. Με Ξενώνα για έφηβους από την επαρχία, Κέντρο Συμβουλευτικής και Θεραπείας Οικογένειας, Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης, αλλά και το web-radio STROFI, το οποίο εκπέμπει από το στούντιο του προγράμματος, το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ προσπαθεί να επικοινωνήσει το μήνυμα του σε όλη τη χώρα. Τα προγράμματα της Στροφής φροντίζουν παράλληλα και για την επανένταξη των απεξαρτημένων εφήβων μέσα από επιμορφωτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα. Αναγνωρίζοντας την αξία της μουσικής για την ψυχή του ανθρώπου το ΚΕΘΕΑ -ΣΤΡΟΦΗ έχει και την δική του μουσική μπάντα, η οποία συμμετέχει σε πολυάριθμα φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Προπώληση εισιτηρίων 5€ μέσα από το www.viva.gr και τηλεφωνικά από το 11876

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates του μουσικού event στον Ρυθμό 949 και στο www.rythmosfm.gr.