Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το γιαούρτι θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας. Ιδιαίτερα το ελληνικό γιαούρτι κρύβει δεκάδες βιταμίνες και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, αποτελεί ένα γεύμα κατάλληλο για όλες τις ώρες, είναι πολύ γευστικό και κυρίως, έχει ελάχιστες θερμίδες.

Η Κρι Κρι, γνωρίζοντας καλά πόσο σημαντικό είναι το γιαούρτι στο καθημερινό μας διαιτολόγιο, μας προσφέρει την ευκαιρία να το απολαύσουμε μέσα από πολλές και λαχταριστές επιλογές. Σε έξι υπέροχες γεύσεις, με κομματάκια φρέσκων φρούτων (φράουλα, ροδάκινο, κεράσι, ακτινίδιο, δαμάσκηνο και πορτοκάλι–καρότο), τα γιαούρτια Κρι Κρι παρασκευάζονται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας και συνδυάζουν τις αξίες του παραδοσιακού γιαουρτιού με την αυθεντική απόλαυση Κρι Κρι.

Τα γιαούρτια Κρι Κρι με φρούτα έχουν υψηλή διατροφική αξία. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες και βιταμίνες, αποτελώντας τον κατάλληλο σύμμαχο για μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή. Επιπλέον, είναι κατάλληλα για κάθε ώρα της ημέρας, αφού μπορούμε να τα απολαύσουμε είτε ως ένα υγιεινό σνακ, είτε ως συνοδευτικό γεύματος, είτε ως ένα ελαφρύ και χορταστικό επιδόρπιο.

Οι λάτρεις της απόλαυσης μπορούν να ανακαλύψουν πρωτότυπες συνταγές με γιαούρτι αλλά και χρήσιμα διατροφικά tips στο blog της Κρι Κρι (http://www.krikri.gr/blog).

Λίγα λόγια για την Κρι Κρι
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ. από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι σήμερα, εκτός από παγωτά, παράγει και γιαούρτια, τα οποία είναι από 100% ελληνικό γάλα και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές. Η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσιάζει το γιαούρτι με γάλα ημέρας και πλέον μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ελληνική τροφή σε δεκάδες γευστικές επιλογές.