Το αγαπημένο σας χαλί. Την υφή του τη νιώθετε κάθε σεζόν. Είναι αυτό που ζεσταίνει το σπίτι και τα πόδια σας το χειμώνα. Λατρεύετε να πατάτε χωρίς παπούτσια ή να κάθεστε πάνω σ’ αυτό. Πόσες όμως είναι οι φορές που απειλήθηκε να λερωθεί ή λερώθηκε; Παπούτσια με λάσπη που άφησαν πάνω του το σημάδι τους, σιρόπι απ’ το γλυκό που είδατε να στάζει -σε αργή κίνηση- πάνω του, η ανέμελη στιγμή που το κόκκινο κρασί ξέφυγε από το ποτήρι και το λέκιασε. Στιγμές για ασκήσεις ηρεμίας!

Ο ειδικός στα χαλιά είναι εδώ. Με το Εύρηκα Carpet Care Σπρέι, οι λεκέδες στο χαλί θα είναι σαν να μην έγιναν ποτέ. Με λίγα φσιτ κάθε χαλί γίνεται ξανά καινούργιο! Εύκολα και οικονομικά. Για να βρείτε τα χαλιά σας σαν καινούργια και τον επόμενο χειμώνα, χρησιμοποιήστε το Εύρηκα Carpet Care Σαμπουάν πριν το μάζεμα. Ακολουθώντας 5 απλά βήματα, δεν θα χρειάζεται να δίνετε τα χαλιά σας έξω για καθάρισμα. Χρησιμοποιήστε το Εύρηκα Carpet Care για να γίνουν αστραφτερές και οι μοκέτες και οι ταπετσαρίες!

Αλλά μέχρι να μπείτε σε αυτή τη «λαμπερή» διαδικασία, παίξτε το ΔΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 2 και κερδίστε super δώρα! Το Εύρηκα Carpet Care δεν κάνει απλά τη διαφορά στο σπίτι, αλλά και τη διαφορά στα δώρα. Ήρθε η ώρα που το καθάρισμα των χαλιών έγινε παιχνιδάκι.