…. Kαταρχήν ξεκινάμε με τον σωστό καθαρισμό

  • Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού, με μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Μερικά από τα καλύτερα συστατικά είναι το argan oil, οι βιταμίνες, τα λιπαρά οξέα. Αν έχουμε ευαίσθητη επιδερμίδα, τότε επιλέγουμε μια ήπια, προστατευτική σύνθεση. Σημαντικό ρόλο παίζει και το άρωμα του καθαριστικού μας, αφού ανάλογα με τις νότες του μπορεί να μας «ξυπνήσει» ή να μας χαλαρώσει.
  • Φροντίζουμε να αλλάζουμε το σφουγγάρι μας μετά από κάποιο διάστημα, γιατί… γίνεται φωλιά βακτηριδίων. Αν είναι λούφα, το αλλάζουμε όταν δεν έχει πια τραχιά υφή, άρα δεν κάνει την απολέπιση που πρέπει. Μετά το ντους οπωσδήποτε κρεμάμε το σφουγγάρι μας για να στεγνώσει.
  • Δε χρησιμοποιούμε πολύ ζεστό νερό γιατί αφυδατώνει το δέρμα.
  • Ξεβγάζουμε καλά το δέρμα μας, ώστε να απομακρυνθούν τα κατάλοιπα του καθαριστικού από την επιδερμίδα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς ή να μπλοκάρουν τους πόρους και να δημιουργήσουν σπιθουράκια.
  • Στο τέλος του ντους, σκουπιζόμαστε απαλά με την πετσέτα, χωρίς να τρίβουμε το δέρμα μας.

…. Η σωτήρια ανανέωση του δέρματος
1-2 φορές την εβδομάδα κάνουμε απαλή απολέπιση με ένα σφουγγάρι – λούφα ή μια βούρτσα. Τα νεκρά κύτταρα που κάνουν θαμπή την επιδερμίδα θα φύγουν, κι εκείνη θα ανανεωθεί και θα γίνει απαλή σαν μωρού.

… Για άνεση, θρέψη και λάμψη, ποντάρουμε στην ενυδάτωση
* Για να διατηρούμε ελαστική και απαλή την επιδερμίδα μας απλώνουμε μετά το ντους, ένα εντατικό ενυδατικό προϊόν, και ντυνόμαστε αφού απορροφηθεί.
*Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας και τις ανάγκες της, επιλέγουμε το προϊόν με την κατάλληλη υφή: Μία κρέμα σώματος με πλούσια ενυδατικά στοιχεία θα αναδομήσει και θα χαρίσει μεταξένια αίσθηση στην ξηρή αφυδατωμένη επιδερμίδα. Ένα έλαιο ή λοσιόν είναι ιδανική για την κανονική / ξηρή επιδερμίδα που χρειάζεται λάμψη.

Καθαρισμός Value For Money, για όλη την οικογένεια

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε ή να τελειώσουμε τη μέρα μας είναι ένα απολαυστικό ντους ή αφρόλουτρο, σωστά; Η μάρκα Vidal φροντίζει το σώμα με εξειδικευμένα προϊόντα που απευθύνονται σε όλους, με την πιο μεγάλη γκάμα αρωμάτων. Αποκτάμε ενέργεια και ευεξία σε όλο το σώμα, με αποτελεσματικές συνθέσεις που περιέχουν ενεργά συστατικά με πολύτιμες ιδιότητες και ελκυστικά αρώματα.

Βρείτε κι εσείς το αγαπημένο σας:
Τα αφρόλουτρα, τα shower gels, και τα υγρά κρεμοσάπουνα Vidal θα χαρίσουν πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης σε σας και την οικογένειά σας.


White Musk
Το έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα του White Musk θα αγκαλιάσει το δέρμα σας σαν ένα αναζωογονητικό χάδι. Η ειδική σύνθεση του Vidal White Musk εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά αφήνει το δέρμα μεταξένια απαλό και ελαστικό.

H σειρά αποτελείται από αφρόλουτρο 750ml, shower gel 250ml, υγρό σαπούνι για τα χέρια καθώς και ανταλλακτικό.


Argan Oil

To αργανέλαιο είναι γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητες στο δέρμα καθώς περιέχει συστατικά όπως Vitamin E, Omega 3 και Omega 6. To αφρόλουτρο και το shower gel δίνουν την αίσθηση της μεταξένιας απαλότητας.

H σειρά αποτελείται από αφρόλουτρο 750ml, shower gel 250ml, υγρό σαπούνι για τα χέρια καθώς και ανταλλακτικό.

Μilk & Cream
Τα εκχυλίσματα από γάλα ρυζιού και βρώμης που συνθέτουν το αφρόλουτρο Vidal Milk & Cream, με τις μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, θρέφουν το δέρμα απαλά, ενώ αφήνουν μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

H σειρά αποτελείται από αφρόλουτρο 750ml, shower gel 250ml, υγρό σαπούνι για τα χέρια καθώς και ανταλλακτικό.

Sensitive
Η ειδική σύνθεση του Vidal Sensitive είναι εμπλουτισμένη με υγρό τάλκ. Προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντάς το μεταξένια απαλό. Το φρέσκο άρωμά του χαϊδεύει τις αισθήσεις δίνοντας ένα έντονο συναίσθημα ευεξίας που διαρκεί.

H σειρά αποτελείται από αφρόλουτρο 750ml, shower gel 250ml, υγρό σαπούνι για τα χέρια καθώς και ανταλλακτικό.


Berrie
s & Musk
Με γλυκές και φυσικές αρωματικές νότες, το αφρόλουτρο Vidal Berries & Musk αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό, με ένα βελούδινο άρωμα που διαρκεί.

H σειρά αποτελείται από αφρόλουτρο 750ml και shower gel 250ml.