Η σχέση μας με τα γλυκά αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση: τα αποζητάμε, αλλά υποχρεώνουμε τον εαυτό μας να τα στερηθεί επειδή περιέχουν ζάχαρη και λιπαρά – που οι περισσότεροι δεν θέλουμε να καταναλώνουμε ενώ κάποιοι, όπως οι διαβητικοί, δεν μπορούν. Το αποτέλεσμα, είναι ένας εκνευρισμός που, συχνά, καταστρέφει κάθε προσπάθεια για έλεγχο του βάρους μας, αφού μας οδηγεί στο να υποκύπτουμε, συνήθως χωρίς μέτρο, στους πιο ακατάλληλους γλυκούς πειρασμούς.

Ευτυχώς, την απάντηση σε όλα αυτά έφερε η ανακάλυψη των γλυκαντικών – μια πραγματική επανάσταση στη διατροφή που ανέτρεψε πολλά δεδομένα. Η ΓΙΩΤΗΣ την αξιοποίησε για να κάνει ένα ακόμη άλμα πρωτοπορίας με τη δημιουργία της ολοκληρωμένης σειράς επιδορπίων Sweet & Balance που περιλαμβάνει δελεαστικές προτάσεις, όπως:

· Mousse σοκολάτας
· Φρουί ζελέ
· Μίγμα για παγωτό
· Σιρόπι σοκολάτα
· Κρέμα καραμελέ
· Τσηζκέικ
· Μιλφέιγ
· Σοκολάτες bitter, γάλακτος, αμυγδάλου και γεμιστές
· Σοκολατάκια
· Κρέμα ζαχαροπλαστικής για σπιτικές δημιουργίες
· Γλυκαντικό και πολλά άλλα!

Το μυστικό τους είναι πως, αν και δελεαστικές, μπορούν να καταναλώνονται χωρίς ενοχές, στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας για έλεγχο του βάρους μας.

Γιατί; Επειδή όλα τα προϊόντα της σειράς Sweet & Balance δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia, έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη (ΓΔ) και Γλυκαιμικό Φορτίο, περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά. Αποτελούν, δηλαδή, τον τέλειο συνδυασμό για όλους όσους προσέχουν το βάρος και, γενικότερα, την υγεία τους!

Υπάρχει τρόπος να βλέπεις τη ζυγαριά να κατεβαίνει, χωρίς να στερείσαι το αγαπημένο σου γλυκό; Μπες στο www.sweetandbalance.gr και ανακάλυψέ τον!