Η έκθεση στον ήλιο εγκυμονεί κινδύνους για το δέρμα σας, αν δεν ακολουθείτε τις σωστές μεθόδους προστασίας. Έτσι λοιπόν, όσο και αν απολαμβάνετε την ηλιοθεραπεία, δεν σταματάτε να ανησυχείτε, για αφυδάτωση ή ξηρότητα και θαμπάδα που μπορεί να χαλάσουν την εικόνα και αίσθηση του δέρματός σας… σε συνδυασμό φυσικά με την εμφάνιση αναπάντεχων ρυτίδων και χαλάρωσης στο πρόσωπό σας!

Τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό; Από τη μία έχετε τις δεδομένες μεθόδους προστασίας του δέρματος, όπως τα αντιηλιακά και ενυδατικά προιόντα, η κατανάλωση άφθονου νερού και ο καλός ύπνος και από την άλλη… το BeautyAde από τη Lanes!

Ομορφιά από μέσα προς τα έξω

Νιώστε όμορφες και λαμπερές από μέσα προς τα έξω… αφού το BeautyAde προστατεύει το δέρμα από μέσα προς τα έξω! Η μοναδικότητα και η αποτελεσματικότητα της φόρμουλας του, οφείλεται στο μοναδικό συνδυασμό απαραίτητων για το δέρμα θρεπτικών συστατικών. Αποτελεί την ιδανική λύση θρέψης και αναδόμησης του, αφού συνδυάζει στοχευμένα και στην κατάλληλη δοσολογία για την υγεία του θρεπτικά συστατικά. Συγκεκριμένα, περιέχει τα αμινοξέα κυστίνη και μεθειονίνη, που αποτελούν κύριο δομικό στοιχείο του δέρματος. Παράλληλα, η μεθειονίνη κατέχει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση του κολλαγόνου, στην οποία συμβάλλει ουσιαστικά και η βιταμίνη C, που επίσης περιέχεται στα συστατικά του BeautyAde.

Ξέχνα την χαλάρωση του δέρματος, χάρη στο MSM και τη βιταμίνη C, που συμβάλλουν στην αναδόμηση των ιστών. Παράλληλα, η βιταμίνη C καθώς συμμετέχει στη σύνθεση του κολλαγόνου, εξυπηρετεί και στη διατήρηση της σφριγηλότητας του δέρματος. Ταυτόχρονα καταναλώνοντας, το BeautyAde λαμβάνεις όση ποσότητα αντιοξειδωτικών βιταμινών C και Ε έχεις ανάγκη, καθώς και το σελήνιο και το ψευδάργυρο που αντιμετωπίζουν τις ελεύθερες ρίζες, εξαιτίας των οποίων προκαλείται η γήρανση. Η έκθεση στον ήλιο χωρίς την απαραίτητη προστασία επιταχύνει την εμφάνιση ρυτίδων, με τη χρήση του BeautyAde όμως μειώνεται σε σημαντικό βαθμό.

Δεν είναι κρίμα, να κάθεστε στον ήλιο, λουσμένες στα ενυδατικά λάδια μαυρίσματος και την επόμενη ημέρα, το μαύρισμα να γίνεται ξεφλούδισμα και το δέρμα σας να μοιάζει θαμπό; Το BeautyAde συμβάλλει στην υγιή όψη του δέρματος, καθώς περιέχει βιοτίνη, βιταμίνες C και Ε και σελήνιο που έχουν αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλουν κατά της θαμπάδας. Επιπλέον, η βιταμίνη Ε και το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5), που περιέχει, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας.

Όμορφο δέρμα, μαλλιά και νύχια!

Τα καλά νέα είναι πως σε συνδυασμό με τη φροντίδα του δέρματος, το BeautyAde, σας παρέχει τα απαραίτητα συστατικά για όμορφα μαλλιά αλλά και νύχια! Για παράδειγμα, ενισχύοντας τη διαθεσιμότητα των βασικών αμινοξέων Κυστίνη & Μεθειονίνη που εμπλέκονται στην παραγωγή κερατίνης και κολλαγόνου στον οργανισμό, είναι δυνατό να περιοριστεί η τριχόπτωση και να προαχθεί η ανάπτυξη νέων μαλλιών.

Παράλληλα, η παρουσία εκχυλίσματος κεχριού το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών, των βιταμινών Β (Β3,Β5, Β6, βιοτίνη) και Ε, καθώς και των μετάλλων και ιχνοστοιχείων (σελήνιο, χαλκός, ψευδάργυρος) προσφέρει πλήρη θρέψη και ενίσχυση των νυχιών και των μαλλιών. Τέλος, το MSM έχει καταλυτικό ρόλο τόσο στη σύνθεση κερατίνης και κολλαγόνου, όσο και στην αναδόμηση των ιστών και την υγιή όψη και σύσταση δέρματος, μαλλιών και νυχιών.

Don’t forget!

Έτσι φέτος, εκτός από ένα καλό αντιηλιακό, μια καλή μάσκα μαλλιών κι ένα χαρούμενο χρώμα βερνικιού για τα νύχια σου, μην ξεχάσετε να βάλετε στην καλοκαιρινή λίστα με τα ψώνια σας, το BeautyAde! Μπορείτε να το βρειτε στο φαρμακείο της γειτονιάς στην πολύ προσιτή τιμή των 10,90€!

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα πλούσια συμπληρώματα διατροφής Lanes, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο http://laneshealth.gr ή τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/laneshealth.