Worts Νο1 Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς!
Το εξαιρετικό αυτό σιρόπι θα οδηγήσει στη βελτίωση και την υγεία των μαλλιών, του δέρματος, των νυχιών… και όλα αυτά με μία κουταλιά! Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, συστατικά που δρουν με τον καλύτερο τρόπο στο δέρμα, βοηθούν στην ελαστικότητά του και συμβάλλουν στη μείωση των σημαδιών γήρανσης. Τα μαλλιά λάμπουν, είναι δυνατά και γεμάτα ζωντάνια, δεν είναι πλέον άτονα, κατεστραμμένα και θαμπά, αφού τα συστατικά του Worts No1 τούς παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Επίσης, τα νύχια μας παραμένουν δυνατά, χωρίς να σπάνε και να φθείρονται οι άκρες τους. Επιπλέον, το Worts No1 χαρίζει ενέργεια και ευεξία, μας τροφοδοτεί με θρεπτικά συστατικά και συντελεί στη βελτίωση της διάθεσης.


Worts Νο3, Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Διαβητικούς

Καταπολεμά την προδιάθεση για διαβήτη τύπου 1 & 2 με φυσικά συστατικά, που αποδεδειγμένα:
*Συμβάλλουν στη ρύθμιση των επιπέδων της ινσουλίνης.
*Προλαμβάνουν την εμφάνιση σακχαρώδους διαβήτη.
*Βοηθούν στον έλεγχο της γλυκόζης.
*Είναι ιδανικά για τη ρύθμιση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων.
*Συντελούν στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού και καλύπτουν με φυσικό τρόπο τυχόν ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά του οργανισμού.

Worts Νο5, Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Δυσκοίλιους
Δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όλους όσοι αντιμετωπίζουν το σοβαρό πρόβλημα της δυσκοιλιότητας. Τα φυσικά του συστατικά, όπως π.χ. το σύκο, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, ιδανικές και απαραίτητες για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, αφού αυξάνουν την κινητικότητα του εντέρου και μειώνουν τον τυμπανισμό που μπορεί να οφείλεται σε αυτήν.

Worts Νο7, Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για τις Αρθρώσεις
Με τη βοήθειά του οι κινήσεις είναι παιχνίδι! Είναι σύμμαχος στα προβλήματα των αρθρώσεων, στη μείωση του πόνου, σε περιπτώσεις τενοντίτιδων και στη συνολική καλή κατάσταση των οστών και των αρθρώσεων. Το Worts Νο7 περιέχει συνδυασμό συστατικών, όπως είναι το κολλαγόνο, το υαλουρονικό οξύ, το MSM, η χονδροϊτίνη και η γλυκοζαμίνη, με αυξημένη απορρόφηση εξαιτίας της βιταμίνης C και προσφέρει αποτελέσματα και γρήγορη ανακούφιση από τα προβλήματα των αρθρώσεων.