Δυσάρεστη αναπνοή, άφθες, στοματίτιδα, ουλίτιδα και τερηδόνα μας απασχολούν συχνά. Τα παθογόνα βακτήρια που φιλοξενούνται στη βλεννογόνο του στόματος είναι υπεύθυνα για πολλά προβλήματα που συμπεριλαμβάνουν την κακή αναπνοή, τα στοματικά έλκη, τις φλεγμονές των ιστών του στόματος και των δοντιών, τις παθήσεις των ούλων και ακόμη τη διάρροια των ταξιδιωτών.

Για να έχουμε στοματική υγεία, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε σταθερά μια αρκετά μεγάλη ποσότητα «καλών» βακτηρίων στο στόμα, που θα εμποδίζουν τα παθογόνα να μας δημιουργούν προβλήματα. Οι μασώμενες παστίλιες του Super 5 Plus περιέχουν 5 εξειδικευμένα στελέχη προβιοτικών, με 2 δις φιλικά βακτήρια, που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος στο στόμα, καθώς και ξυλιτόλη που εμποδίζει την τερηδόνα. Βοηθούν ταυτόχρονα στη διάσπαση των τροφών αφού η πέψη ξεκινά από τη μάσηση. Για να προσκολληθούν τα φιλικά βακτήρια στη βλεννογόνο του στόματος και να την αποικίσουν, ώστε να είναι λειτουργικά, δεν αρκεί απλά να τα καταπιούμε. Θα πρέπει να έρθουν σε άμεση επαφή με το στόμα, τα δόντια, τα ούλα και το λαιμό. Γι’ αυτό το Super 5 Plus είναι σε μορφή παστίλιας με φυσικό άρωμα βατόμουρου και πρέπει να διαλύεται αργά στο στόμα μετά τα γεύματα. Η διαχείριση της στοματικής υγείας δεν είναι συμπτωματική αλλά είναι το έργο μιας ολόκληρης ζωής. Με το Super 5 Plus μπορούμε να απολαύσουμε φρέσκια, καθαρή αναπνοή και λαμπερά δόντια που διαρκούν μια ζωή. Μια από τις 5 καλλιέργειες που υπάρχουν στο Super 5, το Lactobacillus Salivarius έχει αποδειχθεί ότι αντιμάχεται το Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, που προκαλεί το έλκος στομάχου και παράγει βιταμίνες Β, ένζυμα και γαλακτικό οξύ, διασπά τις πρωτεΐνες και έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση – κλινικά αποδεδειγμένη.

Το Super 5 Plus Probiotic της σειράς Udo’s Choice είναι ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την υγεία του ανώτερου πεπτικού (στόμα, λαιμός, οισοφάγος) και να προστατεύει από τη δυσάρεστη αναπνοή, άφθες, στοματίτιδα, ουλίτιδα, τερηδόνα και φλεγμονές. Απαραίτητο και μετά από οδοντιατρικές εργασίες. Διατηρείται στο ψυγείο.

Προϊόν ΕΟΦ. Παρασκευάζεται στον Καναδά από τη Flora.

Εισάγεται και διανέμεται από τη MedMelon (www.medmelon.gr, τηλ. 2310 449 441).