Αυτό που κάνει το προϊόν να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο ότι αντιμετωπίζει με αποτελεσματικό τρόπο το κρυολόγημα, αλλά και το γεγονός ότι ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Η πολυπαραγοντική, πλούσια σύνθεσή του με φυσικά και τονωτικά συστατικά, όπως ο βασιλικός πολτός, η πρόπολη, ο ψευδάργυρος, η βιταμίνη C, το θυμάρι, το φασκόμηλο, το μάραθο, το τίλιο, καθώς και άλλα βότανα, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος και στην ενδυνάμωση του οργανισμού, καθιστούν το σιρόπι Lanes PropolCare μοναδικό στο είδος του.

Χάρη στα βότανα που εμπεριέχει, αποτελεί μια παραδοσιακή και αποτελεσματική επιλογή για την αντιμετώπιση του πονόλαιμου και του βήχα. Πρόκειται μάλιστα για το μοναδικό σιρόπι που συνδυάζει βασιλικό πολτό και πρόπολη, συστατικά γνωστά για την αντιμικροβιακή και αντιιική δράση τους και τη συμβολή τους στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Επίσης, η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσική τόνωση του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα περιορίζουν την ένταση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.

Το Lanes PropolCare κυκλοφορεί σε πρωτοποριακή και πρακτική συσκευασία με ενσωματωμένο δοσομετρητή για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης. Έχει ευχάριστη γεύση (πορτοκάλι-λεμόνι), δεν περιέχει προσθήκη ζάχαρης, μέντας και γλουτένης και είναι κατάλληλο για όσους κάνουν ομοιοπαθητική. Επιπλέον, είναι προϊόν ιδανικό για όλη την οικογένεια, καθώς η χρήση του είναι κατάλληλη και για τα παιδιά.

Το Lanes PropolCare είναι η μόνη προσιτή επιλογή στην αγορά που συνδυάζει τόσα ευεργετικά συστατικά. Μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία στην τιμή των 8,90 €. Σπεύσατε! και… Βήχα; Είχα!

Lanes, σε συμπληρώνει!