Οι πόνοι των αρθρώσεων είναι μία από τις συνηθέστερες επιπτώσεις του χρόνου που περνά. Η κακή στάση του σώματος, το αυξημένο βάρος και η καταπόνηση από διάφορες εργασίες ή ατυχήματα επιβαρύνουν πολύ την κατάσταση, αλλά ακόμα και οι άνθρωποι που προσέχουν αρκετά αντιμετωπίζουν, μεγαλώνοντας, οξείς πόνους στις αρθρώσεις και στα οστά, ή και σοβαρότερες παθήσεις, όπως η οστεοαρθρίτιδα.

Τα βήματα για την ανακούφιση από τον πόνο είναι στην κυριολεξία… βήματα, ήπια άσκηση δηλαδή, και μερικά πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που βρήκαμε συγκεντρωμένα μαζί μόνο σε ένα προϊόν, που στοχεύει στο πιο συχνό ίσως πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις μεγαλύτερες ηλικίες: το FlexAde Xtra της Lanes.

Τα όπλα του FlexAde Xtra για γερές αρθρώσεις είναι:

H γλυκοζαμίνη, η έλλειψη της οποίας αναστέλλει την παραγωγή του συνδετικού ιστού, είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων αλλά και για την επιδιόρθωσή τους. Πρόκειται για μια ουσία με ήπια αντιφλεγμονώδη δράση που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός, αλλά με το πέρασμα του χρόνου χρειάζεται «ενίσχυση».

Η χονδροϊτίνη που συναντάται μόνο στον οργανισμό και σε καμία τροφή – άρα η έλλειψή της επιβάλλει την πρόσληψη από κάποιο συμπλήρωμα διατροφής – διατηρεί τους χόνδρους υγιείς, τροφοδοτώντας τους με νερό και θρεπτικά συστατικά. Είναι λοιπόν ζωτικής σημασίας ουσία για την ανάπτυξή τους.

Μια από τις σημαντικότερες επισημάνσεις των μελετών που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια είναι πως για να έχουν αποτέλεσμα αυτές οι δύο ουσίες, θα πρέπει να λαμβάνονται πάντα σε συνδυασμό μεταξύ τους. Το καλό νέο είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιούνται μακροχρόνια καθώς δεν έχει παρατηρηθεί καμία παρενέργειά τους.

Το κολλαγόνο έχει ακουστεί πολύ τελευταία και όχι αδίκως, ως το «ελιξίριο της νεότητας». Η αλήθεια είναι ότι η πρωτεΐνη αυτή παρέχει ελαστικότητα και ανθεκτικότητα σε πολλά μέρη του σώματος και φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και για τις αρθρώσεις.

Το MSM συνεργάζεται με τα τρία παραπάνω συστατικά στην επαναστατική σύνθεση του FlexAde Xtra, ώστε να απορροφηθούν αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα έχει αντιφλεγμονώδη δράση και συμβάλλει στη μείωση του πόνου.

Το υαλουρονικό οξύ παράγεται επίσης από το ανθρώπινο σώμα και μάλιστα έχει την τάση να συγκεντρώνεται περισσότερο εκεί όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη ενυδάτωσης. Το υαλουρονικό οξύ δηλαδή συγκρατεί πολύ νερό και όταν το προσφέρουμε σε έναν οργανισμό με καταπονημένους χόνδρους και τένοντες, συμβάλλει στην αναγέννησή τους. Μαζί με το νερό δημιουργεί τα λεγόμενα «μαξιλαράκια», ένα είδος τζελ ανάμεσα στις αρθρώσεις που τις προστατεύει από τους κραδασμούς και ως εκ τούτου από τον πόνο.

Το μαγγάνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο που βοηθά στη δημιουργία συνδετικών ιστών αλλά και στην απορρόφηση του ασβεστίου.

Η βιταμίνη C, που όπως ξέρουμε δεν μπορεί να τη συνθέσει ο οργανισμός από μόνος του, εκτός από όλες τις γνωστές ευεργετικές της ιδιότητες, βοηθά και στο σχηματισμό κολλαγόνου.

Είναι προφανές λοιπόν πως ο συνδυασμός των παραπάνω θρεπτικών συστατικών του FlexAde Xtra είναι ό,τι πιο καινοτόμο, καθώς αξιοποιεί τα πορίσματα των πιο πρόσφατων ερευνών για την υγεία των αρθρώσεων.

Είναι το πιο ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής για όσους αντιμετωπίζουν πόνους στις αρθρώσεις λόγω ηλικίας, για όσους τις ταλαιπωρούν με πολύ έντονη γυμναστική, αλλά και για την πρόληψη και επιβράδυνση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας.

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes,
έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω.

Δώστε τέλος στους πόνους των αρθρώσεων μόνο με 21,90 ευρώ. Αναζητήστε το FlexAde Xtra στο φαρμακείο της γειτονιάς σας ή μάθετε περισσότερα στο http://laneshealth.gr/needs/gia-ilikia-50-plus/flexade-xtra .