Εξαιρετικά σημαντικό δομικό στοιχείο κάθε κυττάρου στον οργανισμό, τα Ω-λιπαρά Udos Oil 3•6•9 Blend είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, των αρθρώσεων και του πεπτικού συστήματος. Βοηθούν στη μείωση της LDL, των τριγλυκεριδίων, της πίεσης και στη βελτίωση της καλής/κακής χοληστερόλης, ισορροπώντας ουσιαστικά το καρδιαγγειακό σύστημα.

Απαραίτητα για την υγεία του δέρματος, θρέφουν την επιδερμίδα εκ των έσω, αντιμετωπίζοντας και χρόνια προβλήματα.

Είναι αναγκαία για την παραγωγή της σεροτονίνης, με αποτέλεσμα να βελτιώνουν τη διάθεση, και να δρουν ευεργετικά σε καταστάσεις επιλόχειας κατάθλιψης, κατάθλιψης και στρες.

Απόδοση-Προετοιμασία-Αποκατάσταση
Τα Ω-λιπαρά Udos Oil 3•6•9 Blend είναι ιδανικά και για όσους αθλούνται, επειδή είναι αναγκαία για τη ζωτική κυτταρική δραστηριότητα. Αυξάνουν την ενέργεια και την αντοχή, δρουν κατά των φλεγμονών και επιταχύνουν το χρόνο ανάρρωσης από καταπονήσεις-τραυματισμούς. Βελτιώνουν την οξυγόνωση των ιστών, τη λειτουργία των αρθρώσεων και αυξάνουν τη μυϊκή μάζα.

Έρευνες με το Udos Oil 3•6•9 BlendΠολυάριθμες έρευνες έχουν γίνει με το Udos Oil 3•6•9 Blend κι έχουν δείξει:
-Σε υπερλιπιδαιμικούς ασθενείς μείωση των τριγλυκεριδίων κατά 20,73% και βελτίωση της αναλογίας καλής και κακής χοληστερόλης κατά 39,78%.
-Σε παιδιά αύξηση της πνευματικής συγκέντρωσης κατά 30% και της απόδοσης κατά 86%.
-Σε αθλητές αύξηση της ενέργειας και της αντοχής κατά 53% της μυϊκής μάζας κατά 21% και μείωση του χρόνου επούλωσης από τραυματισμούς κατά 62%.
-Στο γενικό πληθυσμό βελτίωση της ποιότητας του ύπνου κατά 32%, μείωση βάρους κατά 20%, βελτίωση της διάθεσης κατά 13% και της επιδερμίδας κατά 23%.

Ιδανική αναλογία Ω-3 προς Ω-6 λιπαρών 2:1 αποκλειστικά από πιστοποιημένους βιολογικούς σπόρους φυτών: λιναριού, ηλιόσπορου, σουσαμιού, νυχτολούλουδου, καρύδας, φύτρων βρώμης & ρυζιού κ.ά..

Διατίθεται σε γυάλινες συσκευασίες 90 χορτοφαγικές κάψουλες και υγρό 250ml που διατηρείται αποκλειστικά στο ψυγείο.

Παρασκευάζεται στον Καναδά από τη FLORA και διανέμεται αποκλειστικά από τη MedMelon.
Τηλ. 2310 449441, www.medmelon.gr, info@medmelon.gr.