Μήπως ήρθε η στιγμή να ζήσουμε αυτές τις γιορτές, όπως ακριβώς θα θέλαμε; Τώρα είναι η ώρα να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας χαρούμενες στιγμές, δυνατές εμπειρίες και νέες δυνατότητες!

Κάτι παραπάνω από ένα δώρο

Πάντα είχε μία μαγεία η προσμονή του δώρου που είχαμε ζητήσει να βρούμε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μία έντονη ανυπομονησία να το ξετυλίξουμε. Μεγαλώνοντας, η αλήθεια είναι ότι αυτή η μαγεία χάνεται… Αν όμως τα δώρα που λαμβάναμε και προσφέραμε στους αγαπημένους μας μπορούσαν να δημιουργήσουν αυτό το αίσθημα του ενθουσιασμού και της ανυπομονησίας; Και πώς θα το κάνουμε αυτό; Επιλέγοντας όχι απλά ένα δώρο, αλλά έναν ολόκληρο κόσμο δυνατοτήτων.

Μοναδικές εμπειρίες και δυνατότητες για…

…να κάνουμε αυτό που τόσο καιρό επιθυμούσαμε
Κάποιοι αρέσκονται στο αιχμαλωτίζουν το λευκό τοπίο σε φωτογραφίες και video, άλλοι προτιμούν να παίζουν χιονοπόλεμο, ενώ άλλοι προτιμούν να ενδίδουν στη χαρά του gaming μέσα από τη θαλπωρή του οικογενειακού σπιτιού. Τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge απογειώνουν κάθε μας επιλογή. Με εντυπωσιακά προηγμένη κάμερα δεν θα χάσουμε ούτε μία στιγμή ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, ανθεκτικά στο νερό και στη σκόνη δεν θα φοβηθούμε την βροχή και το χιόνι, ενώ οι ειδικές λειτουργίες των smartphones για το gaming μας προσφέρουν παιχνίδι άλλου επιπέδου. Η εμπειρία των Samsung Galaxy S7 και S7 edge δεν σταματάει εδώ, αλλά επεκτείνεται μέσα από ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών που μας συστήνουν ακόμα περισσότερες εμπειρίες και δυνατότητες.

…να κάνουμε τις μικρές στιγμές, τέλειες
Φέτος, μια ολόκληρη φουρνιά μαμάδων θα περάσει ώρες, προετοιμάζοντας τα εορταστικά τραπέζια. Το tablet Samsung Galaxy Tab E μπορεί να παίξει το ρόλο του sous-chef, εξερευνώντας το διαδίκτυο για να βρούμε τις πιο κανελένιες συνταγές. Η μεγάλη οθόνη 9,6″ και τα πολλαπλά παράθυρα που μπορούν να ανοίξουν ταυτόχροναδιευκολύνουν κάθε δουλειά – από εργασία έως και συνταγές για την γαλοπούλα του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Παράλληλα μπορούμε να απαθανατίσουμε αξέχαστες στιγμές των γιορτών, χάρη στις προηγμένες λειτουργίες κάμερας του tablet – συμπεριλαμβανομένης μιας πανίσχυρης κάμερας 5 MP, καθώς και εύχρηστου χειρισμού φωτογραφιών και βίντεο με ένα κλικ.

…να μοιραστούμε εμπειρίες
Όσο μεγαλώνουμε, είναι σημαντικό να δοκιμάζουμε νέες εμπειρίες. Υπάρχουν ολόκληροι γαλαξίες εμπειριών που περιμένουν να μας υποδεχτούν. Μπορούμε να επισκεφτούμε χιονισμένες βουνοκορφές, να ανεβάσουμε την αδρεναλίνη μας μέσα από παιχνίδια δράσης, να δούμε αγαπημένες ταινίες σαν να είμαστε ο πρωταγωνιστής, να κολυμπήσουμε μαζί με δελφίνια και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού μας. Το Samsung Gear VR, powered by Oculus, μας τοποθετεί στο κέντρο της δράσης και αποτελεί την πιο απολαυστική και άνετη mobile εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που υπάρχει διαθέσιμη.

…να απαθανατίσουμε τις στιγμές μας ολόκληρες
Ανάμεσα στο να ξεσκονίζουμε παλιές αναμνήσεις, ή να απολαμβάνουμε λαμπερές στιγμές που έγραψαν ιστορία, προτιμούμε το δεύτερο. Υπάρχει μια γοητεία στο παρελθόν και πλέον μπορούμε να την κρατήσουμε ζωντανή, για πάντα. Με την κάμερα Samsung Gear 360, μπορούμε να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας τη δυνατότητα να επισκεφτούν τη μαγεία των Χριστουγέννων και τις καλύτερες στιγμές τους ξανά και ξανά, όπως ακριβώς τις έζησαν. Μπορούμε να τις «περάσουμε» στο Samsung Galaxy S7 και S7 edge μας, μετατρέποντας τον προσωπικό μας βοηθό σε ένα Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ ολοκληρωμένων αναμνήσεων. Η Samsung Gear 360 είναι μία ισχυρή κάμερα υψηλής ανάλυσης 360 μοιρών, που μας επιτρέπει να καταγράψουμε video και φωτογραφίες 360 μοιρών, σε τέτοια μορφή που έως τώρα δεν ήταν διαθέσιμη για περισσότερους από εμάς. Πλέον θα ξέρουμε ποιος κρυφοκοίταξε μέσα στις σακούλες των δώρων, ενώ όλοι μετρούσαμε αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου.

…να χαρούμε την αίσθηση της ελευθερίας
Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, κάθε παλιός χρόνος ανταμώνει τον καινούργιο. Είναι η εποχή που οι επιθυμίες γεφυρώνονται με την πραγματικότητα. Θέτουμε στόχους για την επόμενη χρονιά. Ένας από τους στόχος που σχεδόν όλοι θέτουμε, είναι να αποκτήσουμε καλύτερη φυσική κατάσταση. Σε αυτόν τον στόχο μπορούμε να έχουμε ως συμμάχους το Gear Fit2 και τα IconX που συνδυάζουν την ψυχαγωγία με το fitness. Το Gear Fit2 είναι ένα fitness band που διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών και ενσωματωμένο GPS που καταγράφει τη διαδρομή, μετρώντας απόσταση και ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου να βελτιώσουμε το πρόγραμμα fitness. Τα Gear IconX είναι ασύρματα ακουστικά που επιτρέπουν την καταγραφή των δεδομένων των προγραμμάτων fitness, όπως η απόσταση, η ταχύτητα, η διάρκεια, ο καρδιακός παλμός και οι θερμίδες που καίγονται, ενώ συγχρονίζονται εύκολα με την εφαρμογή S Health. Παράλληλα μπορούμε να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική εν κινήσει, καθώς στην εσωτερική τους μνήμη μπορούμε να αποθηκεύσουμε έως και 1.000 MP3s.

Ας αφήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων να μας παρασύρει! Καλές γιορτές!