Εγώ πάντως όχι. Έχω ανάγκη να το ακούω και να το ξανακούω και κυρίως να βρίσκω νέες και ενδιαφέρουσες επιλογές για να με πείθουν κάθε φορά ότι εκτός από σημαντικό, το πρωινό μπορεί να είναι και απίστευτα γευστικό!

Και εδώ είναι που έρχεται η Κρι Κρι και δημιουργώντας μια νέα γεύση για το απολαυστικό Super Spoon για να μας απογειώσει.

Το νέο Κρι Κρι
Super Spoon με στραγγιστό γιαούρτι, μπανάνα, μάνγκο, λιναρόσπορο και δημητριακά θα γίνει σίγουρα η νέα μας «εμμονή» για να ξεκινήσει η μέρα δυνατά. Δεν είναι άλλωστε και λίγα αυτά που προσφέρει στον οργανισμό μας.

Λοιπόν σημειώστε:
1. Στραγγιστό γιαούρτι 0% από 100% ελληνικό γάλα ημέρας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.
2. Μπανάνα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C, κάλιο και μαγνήσιο κι έτσι βελτιώνει την αντοχή (το χρειαζόμαστε άλλωστε αυτό) και συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς.
3. Μάνγκο που προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας.
4. Λιναρόσπορο που αποτελεί πλούσια πηγή ω-3 λιπαρών οξέων που κάνουν καλό στη λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου.
5. Δημητριακά που με τις φυτικές τους ίνες βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς! Άρα η επιλογή για να ξεκινήσουμε σωστά την μέρα μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι, γεμάτη ενέργεια, χαρά και με λιγότερο άγχος είναι το πρωινό με Κρι Κρι Super Spoon Μπανάνα, μάνγκο, λιναρόσπορο και δημητριακά.

Τι περιμένεις;