Τα καλά βακτήρια του εντέρου μας είναι αυτά που το εκπαιδεύουν και το ισορροπούν. Χωρίς καλά βακτήρια το ανοσοποιητικό σύστημα δε λειτουργεί σωστά.

Το Super Adult Microbiota της σειράς Udo’s Choice είναι ένα all-time προβιοτικό με ποικιλία στελεχών που επιβιώνουν στον πεπτικό σωλήνα. Κάνει εξαιρετική δουλειά στον εμπλουτισμό και τον αποικισμό του εντέρου με μια μεγάλη ποσότητα 17 δις ζώντων βακτηριακών στελεχών, ειδικά επιλεγμένων ώστε να αντανακλούν μια υγιή εντερική χλωρίδα των ενηλίκων.

Αυτά τα φιλικά βακτήρια είναι υπεύθυνα για την φυσιολογική κινητικότητα του εντέρου, την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητα ή της διάρροιας, τη ομαλή πέψη, την απορρόφηση και σύνθεση των βιταμινών και των μετάλλων, τη ρύθμιση της χοληστερόλης και του σακχάρου, ακόμα και τη διάθεσης μας, αφού στο έντερο συντίθεται η ορμόνη της χαράς- η σεροτονίνη.

Μια ενίσχυση με συμπλήρωμα προβιοτικών είναι πολύ χρήσιμο καθώς το στρες, η ηλικία, οι λίγες ωμές τροφές στη διατροφή μας, τα συχνά ταξίδια, τα αντιβιοτικά, οι ασθένειες, το χλωριωμένο νερό κλπ., είναι αιτίες να ελαττώνεται ολοένα ο πληθυσμός των φιλικών βακτηρίων στον οργανισμό μας.

Παρασκευάζεται στον Καναδά από τη FLORA και διανέμεται αποκλειστικά από τη MedMelon.

Τηλ. 2310 449441,
www.medmelon.gr, info@medmelon.gr