Το κρυολόγημα είναι ίσως ό,τι πιο ενοχλητικό μπορεί να μας συμβεί το χειμώνα, την περίοδο, δηλαδή, που έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μας και δε θέλουμε να χάσουμε καμία στιγμή από τον πολύτιμο χρόνο μας. Επειδή ο καιρός δεν αστειεύεται και οι κλειστοί χώροι δεν ευνοούν την υγεία μας, είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι σε εκατομμύρια μικρόβια και ιούς, οι πιθανότητες λοιπόν, δεν είναι με το μέρος μας. Αναζητώντας, όπως πάντα, φυσικές λύσεις για την επαναφορά του οργανισμού από το κρυολόγημα, ανακαλύψαμε τα πιο καινοτόμα συστατικά, που προσφέρουν αποτελέσματα άμεσα αλλά και με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Πρωτόγαλα

Το πιο ανερχόμενο φυσικό συστατικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι το πρωτόγαλα, μια μορφή γάλακτος που παράγουν οι μαστικοί αδένες για λίγες μόνο μέρες πριν και μετά τον τοκετό, το οποίο παρέχει στο νεογνό όλα τα απαραίτητα αντισώματα για να χτίσει τη φυσική του άμυνα. Το πρωτόγαλα μπορεί να καταναλωθεί άφοβα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του ατόμου, σε περιόδους που ο οργανισμός είναι εξασθενημένος, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανοσολογική διέγερση και στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων.


Βασιλικός πολτός

Ο βασιλικός πολτός, γνωστός σε όλους μας για την υψηλότατη θρεπτική του αξία, είναι η τροφή που δημιουργείται για να εξασφαλιστεί η υγεία και η γονιμότητα της βασίλισσας των μελισσών. Προσφέρει ενέργεια, τόνωση και θρέψη, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει ανοσορρυθμιστική δράση και συμβάλλει στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του ανοσοποιητικού.


Πρόπολη

Η άλλη ευεργετική ουσία που παράγεται από τις μέλισσες, η περίφημη πρόπολη, τις βοηθά να θωρακίζουν την κυψέλη τόσο σε πρακτικό επίπεδο, στεγανοποιώντας τη, όσο και στο επίπεδο της υγιεινής, μέσω των αντιμικροβιακών και αντισηπτικών της ιδιοτήτων. Βοηθά στη διαδικασία της παραγωγής αντισωμάτων αλλά ταυτόχρονα ρυθμίζει και τη δραστικότητα των κυττάρων του ανοσοποιητικού.

Μανιτάρια

Μία επίσης νέα φυσική λύση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος είναι… τα μανιτάρια! Συγκεκριμένα, πρόσφατες έρευνες απέδειξαν τις εκπληκτικές ιδιότητες του μανιταριού Shiitake, η καθημερινή κατανάλωση του οποίου βελτιώνει τη λειτουργία των βασικών κυττάρων του ανοσοποιητικού και μειώνει τα επίπεδα των φλεγμονωδών πρωτεϊνών, αλλά και του μανιταριού Reishi, που προσφέρει τόνωση και βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση ιογενών λοιμώξεων.

Βιταμίνη Β6

Τέλος, μελέτες που πραγματοποιήθηκαν πάνω στο σύμπλεγμα βιταμινών Β, έδειξαν ότι η ανεπάρκεια της βιταμίνης Β6 έχει αρνητική επίδραση στην κυτταρική ανοσοαπόκριση του οργανισμού. Όταν, εν συνεχεία, χορηγήθηκε η συγκεκριμένη βιταμίνη σε ασθενείς, παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση της ανοσολογικής τους απόκρισης, αποδεικνύοντας τη μεγάλη σημασία της για τη διατήρηση ενός υγιούς οργανισμού.

Το RoyalTonic τα συνδυάζει όλα

Το ερώτημα που προκύπτει είναι, φυσικά, πώς θα μπορούσαμε να καταναλώσουμε όλα τα παραπάνω συστατικά στην κατάλληλη δοσολογία με ασφαλή τρόπο, αφού το καθένα έχει εξειδικευμένες και μοναδικές ιδιότητες. Ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής θα μπορούσε να βοηθήσει να υποχωρήσουν γρήγορα τα συμπτώματα, χρειάζεται, λοιπόν, να αναζητήσουμε κάποιο που να συμπεριλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερα. Από την πληθώρα των φυσικών προϊόντων για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος, ξεχωρίζει το RoyalTonic της πάντα πρωτοπόρας εταιρείας Lanes. Ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μεμονωμένα φιαλίδια ελεγχόμενων δόσεων για εύκολη χρήση που συνδυάζει το μοναδικό, πλούσιο σε αντισώματα πρωτόγαλα με βασιλικό πολτό, πρόπολη, βιταμίνη Β6 και οργανικής καλλιέργειας δυναμωτικά μανιτάρια Shiitake και Reishi. Η μοναδική σύνθεση του RoyalTonic δρα στοχευμένα ενάντια στα συμπτώματα του κρυολογήματος, καταπραϋνει, ανακουφίζει αλλά και βοηθά τον οργανισμό να ανακάμψει πολύ πιο γρήγορα, για να μην πάνε τα σχέδιά σας ούτε μία μέρα πίσω.

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω.

Αντιμετωπίστε, λοιπόν, το κρυολόγημα με το Royal Tonic της Lanes, μόνο με 14,90 ευρώ και το κυριότερο, με φυσικό τρόπο. Αναζητήστε το στο φαρμακείο της γειτονιάς σας ή μάθετε περισσότερα στο http://laneshealth.gr/new-products/royaltonic .