Το πιο διαδεδομένο πρόβλημα νυχιών είναι τα λεπτά, αδύναμα νύχια που σχίζονται, ξεφλουδίζουν και σπάνε. Μπορεί να οφείλεται σε φυσικά – κληρονομικά αίτια, σε κακή διατροφή ή πολύ συνηθισμένα και σε επιβλαβείς τεχνικές μανικιούρ που απαιτούν έντονο τρίψιμο και ισχυρές κόλλες και αφαιρετικά (gel, ακρυλικό κλπ). Η 60χρονη εξειδίκευση της Ελβετικής MAVALA έρχεται να δώσει λύση σε αυτά τα προβλήματα με τη συνδυασμένη χρήση προϊόντων που έχει αναπτύξει μέσα από πολυετή έρευνα.

Το άκρο του νυχιού, που είναι και το πιο ευαίσθητο, ενισχύεται με την εφαρμογή του διεισδυτικού σκληρυντικού νυχιών MAVALA Scientifique, ενώνοντας τις επιμέρους κεράτινες στοιβάδες του. Αποτρέπεται έτσι το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο του αδύναμου και εκτεθειμένου ελεύθερου άκρου του νυχιού.

Η θρέψη όμως της ρίζας του νυχιού είναι επίσης απαραίτητη ώστε το νέο νύχι που δημιουργείται να έχει την σωστή σκληρότητα και το σωστό πάχος. Η πρωτεϊνούχος και βιταμινούχος κρέμα Nailactan με εφαρμογή σαν νυχτερινή αγωγή κάθε βράδυ στη ρίζα του νυχιού, ακόμα και σε βαμμένα νύχια, θα προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ώστε να αποκτήσετε με φυσικό τρόπο υγιή και ανθεκτικά νύχια.

Αντιπρόσωποι Ελλάδας: ΜΑΡΚΑΛ ΕΠΕ – Τ: 210-6468836 – Facebook: @MavalaGR