Τα Ωμέγα-3 Λιπαρά (EPAs και DHA) στο O-Krill 3™ της Udo’s Choice® είναι θαλάσσιας προέλευσης, από Krill. Τα Krill μοιάζουν με μικρές γαρίδες, ανήκουν στα καρκινοειδή μαλακόστρακα και ζουν στην Ανταρκτική. Το O-Krill 3™ της Udo’s Choice® υπερτερεί έναντι των ιχθυελαίων σε πολύ βασικά σημεία τα οποία είναι τα εξής:

1. Μεγαλύτερη απορρόφηση και αφομοίωση

Τα Ω3-λιπαρά οξέα (EPA/DHA) στο Krill Oil είναι δεσμευμένα σε φωσφολιπίδια, ένα σημαντικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών και γι’ αυτό το λόγο απορροφούνται πολύ γρήγορα Έτσι, αφομοιώνονται κατά 45% περισσότερο από τα ιχθυέλαια. Αντιθέτως, τα λιπαρά οξέα στα ιχθυέλαια είναι σε μορφή τριγλυκεριδίων και απορροφώνται πολύ πιο αργά.

2. Το πλεονέκτημα του αντιοξειδωτικού ασταξανθίνη και της χολίνης
Εκτός από τα Ω-3, το Krill Oil είναι πλούσιο στο φυσικά ευρισκόμενο αντιοξειδωτικό ασταξανθίνη και σε χολίνη, οι οποίες δεν υπάρχουν στα ιχθυέλαια. Η φυσικά ευρισκόμενη ασταξανθίνη στο O-KRILL 3™ είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία και δίνει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα. Η χολίνη συμβάλλει στην ηπατική λειτουργία και στη βελτίωση της μνήμης.

3. Χωρίς ψαρίλα
Λόγω της ταχείας απορρόφησης των Ω-3 λιπαρών στo O-KRILL 3™, το O-KRILL 3™ δεν αφήνει επίγευση ή οσμή ψαριού και δεν προκαλεί ρεψίματα που μυρίζουν ψαρίλα, σε αντίθεση με τα ιχθυέλαια.

4. Οικολογική μέθοδος συγκομιδής- όχι υπεραλίευση
Τα Ω-3 λιπαρά στο O-KRILL 3™ υπερτερεί σε σχέση με τα ιχθυέλαια και σε ότι αφορά στην οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος. Το O-KRILL 3™ προέρχεται από krills αλιευμένα στα αμόλυντα νερά της Ανταρκτικής χρησιμοποιώντας μια πιστοποιημένη κατά MSC οικολογική μέθοδο συγκομιδής. Αυτή διασφαλίζει ότι τα krills θα παραμείνουν ένας πολύτιμος φυσικός πόρος διαθέσιμος στις μελλοντικές γενιές. Αντίθετα η παραγωγή των ιχθυελαίων οδηγεί στην υπεραλίευση ψαριών με ότι αυτό συνεπάγεται.

5. Χωρίς χημική επεξεργασία
Τα Ω3-λιπαρά από Krill είναι τα πιο «αγνά» και με τη λιγότερη χημική επεξεργασία, σε σχέση με τα υπόλοιπα ζωικής προέλευσης Ω3-λιπαρά. Το O-Krill 3™ είναι φυσικό, 100% αγνό και αναλλοίωτο, χωρίς να έχει υποβληθεί στις σκληρές χημικές επεξεργασίες των ιχθυελαίων που καταστρέφουν μέρος ή το σύνολο των οργανοληπτικών τους στοιχείων.

Το O-KRILL 3™ λέει:
• ΝΑΙ στην υγεία της καρδιάς και των αρτηριών
• ΝΑΙ στα φυσιολογικά επίπεδα λιπιδίων & πίεσης
• ΝΑΙ στην καλή εγκεφαλική λειτουργία
• ΝΑΙ στη διατήρηση υγιών αρθρώσεων
• ΝΑΙ στην ενίσχυση της όρασης
• ΝΑΙ στην καλή ποιότητα της επιδερμίδας
και λέει:
• ΟΧΙ στη φτωχή απορρόφηση
• ΟΧΙ στη χαμηλή βιοδιαθεσιμότητα
• ΟΧΙ σε βαρέα μέταλλα, διοξίνες, PCBs
• ΟΧΙ στη σκληρή επεξεργασία με χημικά
• ΟΧΙ στα περιβαλλοντικά προβλήματα

Το O-KRILL 3™ της UDO’S CHOICE είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους σωστούς λόγους.

Εισάγεται από τον Καναδά. Προϊόν της Flora Ltd.
Αποκλειστική διανομή για Ελλάδα και Κύπρο: MedMelon
τηλ: 2310 449441
www.medmelon.gr, email: info@medmelon.gr