Όπως στην τέχνη, ένας λευκός καμβάς αποτελεί μία πρόσκληση για δημιουργικότητα και έναν τρόπο αυτό-έκφρασης μέσω των χρωμάτων, των σχημάτων και των υφών, έτσι και στο μακιγιάζ, το Mark. «θέλει» το πρόσωπό σου να γίνει ο καμβάς. Αυτή η φιλοσοφία κρύβεται πίσω από τη νέα σειρά μακιγιάζ Mark. που παρουσιάζει η Avon παγκοσμίως, προσφέροντας τη δύναμη της τέχνης και της έμπνευσης σε όλες τις «εθισμένες» στην ομορφιά γυναίκες, προτρέποντας τους «να αφήσουν το δικό τους «σημάδι» #MakeYourMark.

«Το σύνολο των προϊόντων Mark. σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει, αλλά και για να φέρει στο προσκήνιο τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ, καινοτόμες υφές, μοντέρνα χρώματα και εργαλεία ακριβείας, τα οποία θα επιτρέπουν στις γυναίκες να γιορτάσουν τη δική τους ατομικότητα μέσα από το μακιγιάζ τους», αναφέρει ο Fernando Acosta, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Υπεύθυνος Social Selling.

Με προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια, η σειρά μακιγιάζ Mark. είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας και επένδυσης της Avon στην καινοτομία, τα τελευταία 2 χρόνια. «Η Spectralash Mascara, ένα από τα χαρακτηριστικά προϊόντα Mark., παρέχει απόλυτο έλεγχο της εμφάνισης των βλεφαρίδων σου. Μπορείς όχι μόνο να αυξήσεις τον όγκο που επιθυμείς, αλλά και την ένταση των βλεφαρίδων σου με μεγάλη ευκολία, μέχρι να μετρήσεις ως το 3. Για περισσότερο όγκο περιστρέψτε και η διάμετρος του πινέλου θα μεγαλώσει, παρέχοντας έτσι περισσότερο προϊόν στο βουρτσάκι. Είστε ο καλλιτέχνης των βλεφαρίδων σας», εξηγεί ο Candice DeLeo Novack, Ανώτερος Διευθυντής της Παγκόσμιας Έρευνας και Ανάπτυξης Χρώματος.

Η σειρά μακιγιάζ Mark. προσφέρει την «παλέτα» με όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα που αγαπά την ομορφιά για να εκφραστεί, από μία μους βάση για make-up που καλύπτει ατέλειες με εξαιρετικά λεπτή υφή και ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα, μέχρι μια μάσκαρα ενίσχυσης όγκου που διαρκεί 24 ώρες και παρέχει όγκο 360 μοιρών και δεν πρόκειται να προκαλέσει κόμπους στις βλεφαρίδες ή μουτζούρες.

Η σειρά προϊόντων Mark. περιλαμβάνει ακόμη eyeliners, πούδρες, lip gloss, βερνίκια νυχιών, ρουζ, σκιές ματιών, concealers και πολλά άλλα προϊόντα για όσες πραγματικά λατρεύουν την ομορφιά. Αν είσαι από αυτές που το μακιγιάζ αποτελεί τέχνη και τρόπο έκφρασης, τότε τα προϊόντα Mark. είναι για εσένα! Το πρόσωπό σου είναι καμβάς. Δημιούργησε!

Make
your mark!

Πού θα βρείτε τη σειρά
Mark
Τα προϊόντα Mark. έχουν σχεδιαστεί από την Avon και είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω των αντιπροσώπων της Avon. Μπορείτε, επίσης, να αγοράσετε τα προϊόντα online στο https://sellavon.gr/.

Σχετικά με την Avon
Η Avon είναι μια εταιρία που για 130 χρόνια στηρίζει την ομορφιά, την ανανέωση, την αισιοδοξία και περισσότερο από όλα τις γυναίκες. Με 6 δισεκατομμύρια δολάρια ετήσια έσοδα, τα προϊόντα της Avon πωλούνται μέσω 6.000.000 ενεργών ανεξάρτητών Αντιπροσώπων παγκοσμίως. Τα προϊόντα της Avon περιλαμβάνουν καλλυντικά, περιποίηση δέρματος, αρώματα και αρωματικά χώρου, με σειρά από αναγνωρισμένα ονόματα, όπως Avon Color, ANEW, Avon Care, Skin-So-Soft, and Advance Techniques.

Μάθε περισσότερα για την Avon και τα προϊόντα της στο avoncosmetics.gr