Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ του Μικρού Τσίρκου είχε απ΄ όλα: Φλόγες και ξυλοπόδαρους, ακροβατικά, γεύσεις, αρώματα και μαγεία! Το LE PETIT CIRQUE ζωντάνεψε τις νυχτερινές καλοκαιρινές ώρες στην καρδιά της πόλης της Αθήνας.

Στο MONK Grapes & Spirits, την Πέμπτη 22 Ιουνίου το βράδυ, οι φίλοι του νέου κρασιού του WINERY MONSIEUR NICOLAS, του Οινοποιού Γιώργου Καραμήτρου, γιόρτασαν το ζωηρό κόκκινο, το δροσερό λευκό και το ροζέ της αποπλάνησης και της μαγείας.

Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της βραδιάς: Le Petit Cirque Blanc, Rosé & Rouge: η νέα, τριπλή γιορτή ενός κρασιού, σε ατομική συσκευασία των 187ml, που ήρθε για να μοιράσει χαρά και στιγμές μοναδικές.

Urban ακροβασίες από τους καλλιτέχνες της Circus Dayz, μυστικά που μοιράστηκαν από τον Sommelier του MONK Βασίλη Παπαδόπουλο, selfies που ζητούσαν likes σε real time, κάμερες, φώτα, δώρα και υπέροχες μουσικές ήταν η καλύτερη παρέα που θα μπορούσαν να ονειρευτούν οι vintage, γοητευτικοί και έξω-καρδιά ακροβάτες του Petit Cirque, του πιο απρόσμενου τσίρκου που ήρθε και κέρδισε αβίαστα τις καρδιές των νέων, και όχι μόνο, και έφερε τη δική του μικρή ανατροπή…

Οι εικόνες τα λένε όλα!

Το βιογραφικό των «μικρών» ηρώων της βραδιάς.

LE PETIT CIRQUE ROUGE
Το μαγικό κόκκινο με τη μοναδική γεύση και άρωμα της ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» και το άγγιγμα της ποικιλίας Syrah. Με ρουμπινί χρώμα, λουλουδένια μύτη, τρυφερό βορειοευρωπαϊκό στόμα και γεμάτη επίγευση από αρώματα λουλουδιών και φρέσκων φρούτων του δάσους είναι αυτό που θα δώσει έντονο χρώμα και άρωμα στις μεγάλες μας καλοκαιρινές βραδιές.

LE PETIT CIRQUE ROSÉ
Πάρτι χωρίς το μοναδικό ροζέ από 100% «Μαύρο Μεσενικόλα» δεν θα έχει ποτέ την αυθεντική γεύση που μας ταξιδεύει σε ιστορίες από τα παλιά, μεθυστικές μυρωδιές από πέταλα τριαντάφυλλου και αισθήσεις φρέσκων φρούτων. Οι καλοκαιρινές νύχτες θέλουν γλύκα και χρώμα δροσερό και ζεστό, όπως το ροζ και το πορτοκαλί του ροζέ Le Petit Cirque.

LE PETIT CIRQUE
BLANC
Το καλοκαίρι θέλει δροσερές γεύσεις και ελαφρά αρώματα. Το σηκώνει η στιγμή! Είναι το εκλεπτυσμένο λευκό από τις ποικιλίες Chardonnay και Ασύρτικο. Με λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα, διακριτικά αρώματα μπανάνας, αχλαδιού κι άλλων κίτρινων φρούτων, με γεύση αιθέρια και ελαφριά.