Θρέψη. Καλή υγεία. Μακροζωία. Τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής είναι γνωστά σε όλους γι’ αυτό άλλωστε και τα συστατικά της παραμένουν ίδια κι απαράλλαχτα εδώ και 8.000 χρόνια. Φυσικά, απαραίτητο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής είναι το ξίδι. Κι όταν λέμε ξίδι, εννοούμε το γνήσιο ξίδι, αυτό που παράγεται από σταφύλια. Όπως, δηλαδή, «Το Μετόχι». Το δυνατό ξίδι για το φαγητό, με την εξαιρετική ποιότητα και τη γεμάτη γεύση που «δένει» και αναδεικνύει υγιεινά κάθε συνταγή.

Στη νέα σειρά προϊόντων «Το Μετόχι», θα βρείτε ξίδι λευκό και κόκκινο 7 βαθμών, ξίδι από βαλσάμικο και κρέμα βαλσάμικου. Θα βρείτε ακόμα κάποια σημαντικά στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει από τα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

Είναι οι 7 βαθμοί οξύτητας που προσφέρουν στο ξίδι περισσότερη δύναμη στη γεύση. Είναι το καπάκι ασφαλείας που διατηρεί τη γεύση του ξιδιού αναλλοίωτη. Και, βέβαια, η μοντέρνα συσκευασία του που προετοιμάζει για μια γευστική εμπειρία.

Τόσο το απλό ξίδι όσο και το βαλσάμικο αποτελούν αναντικατάστατο συστατικό σε αναρίθμητες συνταγές φαγητών. «Το Μετόχι» στο μαγείρεμα, σε σαλάτες, στο γαρνίρισμα καθώς και σε διάφορες σος είναι η εγγύηση για ένα μοναδικό, γευστικό αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό σας καλούμε από σήμερα κιόλας να ανακαλύψετε πώς μπορεί «Το Μετόχι» να αναδείξει την καθημερινή σας διατροφή σε μια νέα γευστική εμπειρία.