Αν χρησιμοποιούμε GPS όταν οδηγούμε ώστε να φτάσουμε στον προορισμό μας δεν ενεργοποιούνται οι περιοχές του εγκεφάλου μας, που χρησιμοποιούμε για να προσανατολιζόμαστε.
Νέα μελέτη υποστηρίζει πιθανή συσχέτιση μεταξύ της υπερθέρμανσης του πλανήτη και των αυξανόμενων κρουσμάτων σακχαρώδους διαβήτη τύπου 2.
Εκτάκτως από το Σάββατο 25 Μαρτίου και κάθε μήνα το «Vita» δίνει ραντεβού με τους αναγνώστες του στο περίπτερο μαζί με το «ΒΗΜΑ της Κυριακής»
Κάνατε σεξ σήμερα; Τότε θα έχετε τα κέφια σας μέχρι μεθαύριο, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα; Τότε είναι πολύ εύκολο να χαρακτηριστείτε στενόμυαλοι και να πάρετε λάθος αποφάσεις, υποστηρίζει νέα έρευνα.
Ένα βράδυ καλού ύπνου είναι εφάμιλλο με το να κερδίσουμε το λαχείο όσον αφορά την ψυχική και πνευματική μας υγεία.
Η γιόγκα μας προσφέρει περισσότερα από την ανακούφιση από τον πόνο στη μέση. Νέα έρευνα κατέληξε ότι η γιόγκα μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της κατάθλιψης.
Αν τα μικρά παιδιά δεν κοιμούνται αρκετά είναι πιθανό όταν φτάσουν στη σχολική ηλικία να εμφανίζουν προβλήματα νοητικής και συναισθηματικής λειτουργίας.
Τα στοργικά χάδια και τα ψιθυρίσματα μετά, είναι αυτά που ενισχύουν την ικανοποίηση και προάγουν την ευτυχία, σύμφωνα με νέα έρευνα.