Η μεσογειακή διατροφή αποτελεί ασπίδα προστασίας των ανδρών από τον καρκίνο του προστάτη, δείχνει νέα επιστημονική έρευνα.
Πολλοί μαθητές καταφεύγουν ολοένα συχνότερα στα παυσίπονα εξαιτίας των πονοκεφάλων. Μια νέα πρωτοβουλία προσπαθεί να αλλάξει αυτήν την τάση στα γερμανικά σχολεία μέσω της σωστής ενημέρωσης.
Η μεγάλη δημιουργικότητα έχει ένα διακριτό εγκεφαλικό αποτύπωμα, που χαρακτηρίζεται κυρίως από αυξημένες διασυνδέσεις ανάμεσα σε τρεις περιοχές του εγκεφάλου και από καλύτερο συντονισμό ανάμεσά τους, ...
Οι έφηβοι που παρακολουθούν περισσότερες από τρεις ώρες τηλεόραση τη μέρα και «βομβαρδίζονται» από διαφημίσεις, μεταξύ άλλων για διάφορα ανθυγιεινά και παχυντικά φαγητά και ποτά, στη συνέχεια τρώνε πε...
Δυναμική, τολμηρή, γοητευτική, ανεξάρτητη και με ευρύ υποκριτικό φάσμα. H κοκκινομάλλα καλιφορνέζα ηθοποιός Τζέσικα Τσαστέιν επέβαλε το αντισυμβατικό της παρουσιαστικό στην κινηματογραφική βιομηχανία.
Κάντε το κουίζ ομορφιάς για να δείτε πόσο σωστά φροντίζετε την επιδερμίδα σας και αν είστε... στον σωστό δρόμο.
Nα ένα από τα πιο εντυπωσιακά – και όχι ιδιαίτερα πολύπλοκα - χτενίσματα της σεζόν που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι.
Τα καλύτερα εξπρές tips ομορφιάς που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο σπίτι μας μία μέρα πριν από μια σημαντική έξοδο, προκειμένου να λάμψουμε.
Στο τεύχος που κυκλοφορεί, αυτή την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, με το «ΒΗΜΑ»