Ο θηλασμός δεν ωφελεί μόνο τα μωρά. Προσφέρει πολλά οφέλη και στις μανούλες. Νέα έρευνα δείχνει ότι μειώνει τον κίνδυνο να εκδηλώσει καρδιακές παθήσεις η μητέρα.
Με απόλυτη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λιλής Μαυροκεφάλου «Τότε που το Νερό πολεμούσε τη Φωτιά...» από τις εκδόσεις Momentum.
Η σωματική δραστηριότητα, παρά τα αποδεδειγμένα οφέλη της για την υγεία, μειώνεται μεταξύ των νέων, με αποτέλεσμα οι συνέπειες από την καθιστική ζωή να αυξάνονται, αποκαλύπτει νέα μελέτη αμερικανών επ...
Ο τραγανός πειρασμός όλων μας, οι τηγανητές πατάτες, είναι από καιρό γνωστό ότι δεν είναι από τα πιο υγιεινά εδέσματα. Τώρα οι επιστήμονες τις συνδέουν και με κίνδυνο πρόωρου θανάτου.
Θέλετε να γίνετε επιτυχημένοι στη ζωή σας; Ένα από τα μυστικά κρύβεται στον ύπνο, αποκαλύπτουν οι επιστήμονες.
Ένα φυσικό σάκχαρο που περιέχεται στο αγαπημένο μας γλυκαντικό φαίνεται ότι μπορεί να περιορίσει την ανάπτυξη λιπωδών πλακών στις αρτηρίες και να αποτρέψει την καρδιακή προσβολή.
Οι παντρεμένοι εκτός από… ψυχή φαίνεται ότι έχουν και καλύτερη υγεία, αφού σύμφωνα με νεότερη έρευνα ο γάμος λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας απέναντι σε σημαντικούς παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου.
Kάθε μήνα το Vita σάς παρουσιάζει ένα διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων για επτά ημέρες, ισορροπημένο και υγιεινό, βασισμένο σε νόστιμα και ελκυστικά πιάτα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.
Οι γυναίκες σήμερα επιθυμούν να παραμείνουν ενεργητικές και κοινωνικά δραστήριες σε κάθε ηλικία, γι’ αυτό και αναζητούν λύσεις για να ανακτήσουν και να ενισχύσουν τη θηλυκότητά τους.