Η ήπια άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουμε γερό το μυαλό μας καθώς μεγαλώνουμε.
Έχουμε ήδη κλείσει εισιτήρια για το αγαπημένο μας νησί, αλλά ακόμη δεν έχουμε κλείσει ραντεβού στον γυναικολόγο, ούτε στον οδοντίατρο! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να θέσουμε μερικούς σημαντικούς στόχους για τ...
Τα μικρά μαύρα αρωματικά σποράκια που πολλοί γνωρίζουν ως μαυροκούκκι ή μαυροσούσαμο (αν και δεν πρόκειται για σουσάμι) εκτός από γεύση χαρίζουν και υγεία και έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο των ερευνητώ...
Έχετε χάσει κάθε κίνητρο να κάνετε γυμναστική; Απλά κάντε φίλους στους οποίους αρέσει να αθλούνται, υποστηρίζουν οι επιστήμονες.
Μια διατροφή πλούσια σε φράουλες προστατεύει από τον καρκίνο του μαστού, την αρτηριοσκλήρυνση και την υψηλή χοληστερίνη, δείχνει νέα μελέτη.
Τα παιδιά μπορούν να περνούν τον δρόμο μόνα τους με ασφάλεια μετά τα 14 χρόνια τους.
Θέλετε να ζήσετε υγιείς και για πολλά χρόνια; Τότε φροντίστε να πηγαίνετε στη δουλειά σας με ποδήλατο, λένε σκοτσέζοι ερευνητές.
Μέχρι σήμερα όλοι πιστεύαμε ότι τα αλμυρά τρόφιμα μας κάνουν να διψάμε. Νέα μελέτη αλλάζει τα δεδομένα για την κατανάλωση αλμυρών τροφίμων και τη δίψα.
Θέλετε να λύσετε μια παρεξήγηση με τον σύντροφό σας, αλλά δεν ξέρετε αν και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή; Πλέον, έχετε την τεχνολογία με το μέρος σας.
Υποφέρετε από ημικρανίες; Τότε φροντίστε να διατηρείτε το σωματικό σας βάρος σε φυσιολογικά επίπεδα, λένε οι επιστήμονες.