Νέα έρευνα επιβεβαιώνει το ρητό «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» αφού διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που δουλεύουν πάνω από 45 ώρες την εβδομάδα κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν διαβήτη.
Η επαφή με τη φύση συμβάλει στη μείωση του κινδύνου εκδήλωσης διαβήτη τύπου 2, καρδιαγγειακών, πρόωρου θανάτου και πρόωρου τοκετού, ενώ αυξάνει και τη διάρκεια του ύπνου μας.
Νέα ανησυχητική έρευνα αποκαλύπτει ότι όλο και περισσότεροι οδηγούν απρόσεχτα την ώρα που έχουν παιδιά στο αυτοκίνητο, εξαιτίας του κινητού.
Οι μετοχές της στο χρηματιστήριο της... μόδας χτυπούν limit up. Η γκαρνταρόμπα της αξίζει εκατομμύρια. Ο,τι ρούχο φοράει γίνεται αμέσως τάση. Hello, Olivia Palermo!
Νέα έρευνα δείχνει ότι η μεσογειακή διατροφή έχει άλλο ένα όφελος στην υγεία μας, αφού φαίνεται ότι αναστρέφει την οστεοπόρωση.
Οσοι ζουν σε μεγάλο υψόμετρο και σε περιοχές με λίγη ηλιοφάνεια δεν κοιμούνται όπως πρέπει με αποτέλεσμα να αποσυντονίζεται το βιολογικό τους ρολόι και να επιδεινώνονται τα συμπτώματα της ιδεοψυχαναγκ...
H φήμη της Cara Delevingne οφείλεται περισσότερο στην αμφιλεγόμενη προσωπικότητά της και λιγότερο στην ομορφιά και στο ταλέντο της.
Κάντε κάτι πραγματικά καλό για τον εαυτό σας: περπατήστε! Δεν χρειάζεται γυμναστήριο, δεν κοστίζει τίποτα, είναι απολαυστικό, ασφαλές, εύκολο και επωφελές για την υγεία. Το περπάτημα συστήνεται ως «φά...
Από την αρχή ως το τέλος του καλοκαιριού, μιλώντας για φρούτα, το μυαλό μας πάει σίγουρα στο καρπούζι και στο πεπόνι. Και τα δύο μας προσφέρουν πλήθος συστατικών, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων...