Οι καρύδες είναι οι καρποί του κοκοφοίνικα, γνωστές στη βοτανολογία ως cocos nucifera, όπου το nucifera σημαίνει στα λατινικά «αυτός που φέρει καρύδια». Η καρύδα (Cocos nucifera L.) είναι ιδιαίτερα θρεπτική και πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Αυτό που ίσως δε γνωρίζετε είναι ότι το έλαιό της είναι ένα πρώτης τάξεως συστατικό για τη θεραπεία των ρυτίδων και την καταπολέμηση της διαδικασίας γήρανσης και της χαλάρωσης της επιδερμίδας. Βελτιώνει την υγρασία, τη σφριγηλότητα και τον τόνο της επιδερμίδας, θρέφοντας την σε βάθος.



Προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ χρησιμοποιείται ως προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Επιπλέον, το έλαιο καρύδας διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, βοηθώντας στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους παράλληλα λαμπερή εμφάνιση. Αποτελεί εξαιρετικό μαλακτικό και παρέχει τις βασικές πρωτεΐνες που απαιτούνται για τη θρέψη των ταλαιπωρημένων μαλλιών αλλά και για μαλλιά λεπτά και άτονα χαρίζοντας του όγκο και λάμψη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η dr. organic, η 1η σειρά περιποίησης με βιο-ενεργά συστατικά, δημιούργησε τη σειρά με Bιολογικό Έλαιο Καρύδας. Στόχος της; Να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη σε όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών. Α! Και φυσικά να μας φτιάξει τη διάθεση, αφού μυρίζει καλοκαίρι. Να μερικά προϊόντα της σειράς που δοκιμάσαμε και ενθουσιαστήκαμε:



Με ιδιαίτερες ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες

Organic Virgin Coconut Oil Skin Lotion 200ml

Το Γαλάκτωμα Σώματος με Βιολογικό Έλαιο Καρύδας είναι ένα ενυδατικό, αντιγηραντικό γαλάκτωμα για όλο το σώμα. Η εξαιρετική του σύνθεση είναι πλούσια σε τριγλυκερίδια μέσης αλύσου (MCT), αντιοξειδωτικά και πρωτεΐνες κυτταρικής ανανέωσης και λειτουργεί σε αρμονία για την αποτελεσματική ενυδάτωση και αποκατάσταση της επιδερμιδικής δομής. Το Organic Virgin Coconut Oil Skin Lotion προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα.

Εξωτική περιποίηση για δέρμα, μαλλιά και νύχια

Organic Virgin Coconut Oil Moisture Melt 90gr

Το Organic Virgin Coconut Oil Moisture Melt είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό λάδι με παρθένο βιολογικό έλαιο καρύδας και άνθη γαρδένιας, έλαιο παπάγιας, εκχυλίσματα πορτοκαλιού, βούτυρο από κακάο και μάνγκο, έλαιο από περγαμόντο, έλαιο από φλούδα λεμονιού και βιταμίνη Ε. Το μοναδικό αυτό λάδι ενυδατώνει βαθιά και θρέφει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Όταν θερμανθεί αποκτά μια μορφή εκλεπτυσμένου ελαίου που απορροφάται εύκολα από το δέρμα και χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή και όψη, αφήνοντας παράλληλα ένα ελαφρύ άρωμα καρύδας και μια αίσθηση εξωτικής περιποίησης! Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εντατική εβδομαδιαία θεραπεία ενυδάτωσης και περιποίησης.

Ενυδάτωση, αναζωογόνηση και αίσθηση φρεσκάδας

Organic Virgin Coconut Oil Body Wash 250ml

Το Αφρόλουτρο με Βιολογικό Έλαιο Καρύδας είναι ένα αφρόλουτρο με έλαιο καρύδας, πλούσιο σε τριγλυκερίδια μέσης αλύσου που ενυδατώνουν το δέρμα. Ο συνδυασμός αυτού του μοναδικού φυσικού συστατικού με το αποκλειστικό μείγμα των βιοδραστικών και οργανικών συστατικών που περιέχει το Virgin Coconut Oil Body Wash καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα, προσφέροντας αναζωογόνηση και χαρίζοντας στο σώμα μια αίσθηση αναγέννησης και φρεσκάδας. Ό,τι πρέπει για το ξεκίνημα και το τελείωμα της μέρας.