O διαγωνισμός έληξε!
Οι 20 νικήτριες είναι οι εξής:

1. Ράνια Λάσδα
2. Κατερίνα Καραβά
3. Θεριανή Τσιάτη
4.Αικατερίνη Κρητικού
5. Ιουλία Αγγελακοπούλου
6. Μαρία Τσεβά
7. Kέλυ Παπαδοπούλου
8. Mαρία Ασκαρίδου
9. Βασιλική Θεοδωροπούλου
10. Αντωνία Σγουροπούλου
11. Σέβη Φουκαράκη
12. Bικτώρια Φυλακτοπούλου
13. Λαμπρινή Προδρομίτη
14. Λένα Παπαθανασίου
15. Kατερίνα Σπετσέρη
16. Ειρήνη Φιλημέγκα
17. Μαρία-Εστερ Σγουρίδη
18. Αθηνά Σταματιάδου
19. Βασιλική Βεκρή
20. Βασιλική Θεολογίτου

Οι νικήτριες θα λάβουν mail για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Γνωρίστε κι εσείς την κρέμα ημέρας IDEALIA GEL, με τη δροσερή gel υφή που ενυδατώνει και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα. Όλες οι λεπτομέρειες παρακάτω.


Πληροφορίες για τον διαγωνισμό

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας και μπορεί να είστε εσείς μία από τις 20 τυχερές θα κερδίσουν από μία κρέμα ημέρας IDEALIA GEL, της VICHY.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 11/07/2016 και λήγει στις 18/07/2016 οπότε και θα γίνει η κλήρωση για το δώρο, συνολικής αξίας 560€.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής.




Φάκελος: Εξατομικευμένη περιποίηση
Ναι στη φυσική λάμψη, όχι στις γυαλάδες!
Ήρθε η στιγμή που η μεικτή λιπαρή επιδερμίδα απέκτησε ένα προϊόν περιποίησης με ματ αποτέλεσμα, αλλά χωρίς να μειώνει τη φυσική της λάμψη. Μιλάμε για το τρίτο μέλος της οικογένειας IDEALIA, την κρέμα ημέρας IDEALIA GEL που βελτιώνει συνολικά την ποιότητα της επιδερμίδας χάρη στη μοναδική της σύνθεση.
Τα επιστημονικά εργαστήρια της Vichy διαπίστωσαν ότι η κομπούχα, το δραστικό συστατικό που προκύπτει από το μαύρο τσάι, έχει εξαιρετικές ιδιότητες για την υγεία, την ομορφιά και την ποιότητα της επιδερμίδας. Πιο συγκεκριμένα:
*Αντιμετωπίζει τις ρυτίδες: Δρα ενάντια στην καταστροφή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας.
* Αντμετωπίζει τις κηλίδες: Χαρίζει ομοιόμορφη όψη, μειώνει την υπερβολική μελανογένεση και περιορίζει τη φλεγμονή η οποία επηρεάζει τη μελάγχρωση.
* Αντιμετωπίζει τη θαμπή όψη: Ηρεμεί την επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας την αγνή, φυσική λάμψη της.

Στην IDEALIA GEL, εκτός από κομπούχα, υπάρχει και το Aquakeep, ένα πολυμερές ειδικό για τη μεικτή / λιπαρή επιδερμίδα, το οποίο:
* Έχει εξαιρετικά δροσερή υφή, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.
* Ενυδατώνει 24 ώρες, συγκρατώντας έως και 100 φορές το βάρος του σε νερό, το διαχέει σταδιακά στην επιδερμίδα.
* Χαρίζει ματ, βελούδινο αποτέλεσμα, απορροφά τη γυαλάδα της επιδερμίδας προσδίδοντας στην επιφάνειά της μία δροσερή και ανάλαφρη αίσθηση πούδρας.

Βonus: Εκτός από την αισθητή βελτίωση στην επιδερμίδα, η IDEALIA GEL αφήνει κι ένα υπέροχο άρωμα που αναδίδει τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού, τον αισθησιασμό των λευκών λουλουδιών και τη ζεστασιά των ξύλων. Ακαταμάχητος συνδυασμός. Μια δοκιμή αρκεί για να το διαπιστώσετε.