Πρόκειται για τη σειρά Rejuvenate, την πρώτη ολοκληρωμένη θεραπεία που μιμείται τα αποτελέσματα του lifting και της μεσοθεραπείας, και αποκαλύπτει μια νεότερη και αναζωογονημένη επιδερμίδα.
Όπως εξηγούν οι ειδικοί της FBM ANAGENESSIS, το συστατικό της επιτυχίας της σειράς Rejuvenate οφείλεται σε ένα καινοτόμο δραστικό μόριο, το οποίο προστατεύει τα τελομερή (κομμάτι του DΝΑ που ρυθμίζει την κυτταρική γήρανση), και διασφαλίζει τη μακροζωία των κυττάρων. Στις συνθέσεις της σειράς Rejuvenate θα βρούμε και άλλα δραστικά αντιγηραντικά συστατικά, όπως βλαστοκύτταρα edelweiss, μόρια υαλουρονικού οξέος και μικροσφαιρίδια βιταμίνης Ε που τροφοδοτούν σταδιακά στο δέρμα με αντιγηραντική ενέργεια χαρίζοντάς του την πολυπόθητη νεανικότητα.

Μια ματιά στα star προϊόντα της σειράς

Ορός Rejuvenate: Κάνει το δέρμα φωτεινό, εξαλείφει τα σημάδια κούρασης, λειαίνει τις ρυτίδες και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Για θεαματικά αποτελέσματα, χρησιμοποιείται πρωϊ και βράδυ, κάτω από την κρέμα νύχτας ή τη μάσκα Rejuvenate.

Τι έδειξαν οι μετρήσεις:
Πετυχαίνει ως και -24% μείωση στις ρυτίδες μετώπου σε ένα μήνα.

Kρέμα Νύχτας Rejuvenate: Η θεραπεία lifting και θρέψης των κυττάρων σε ένα βαζάκι. Η σύνθεση αυτή επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και επιταχύνει τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης των κυττάρων.

Τι έδειξαν οι μετρήσεις:
Πετυχαίνει μείωση αριθμού ρυτίδων μέχρι -63%, μείωση βάθους ρυτίδων μέχρι -57%, αύξηση πυκνότητας της επιδερμίδας μέχρι +37%

Lifting Mask Rejuvenate: Kαινοτομική μάσκα που σύμφωνα με κλινικές μελέτες, επιφέρει εντυπωσιακή μείωση των ρυτίδων στα πρώτα λεπτά αλλά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Καθυστερεί την κυτταρική γήρανση, μειώνει το οξειδωτικό στρες και εξασφαλίζει ένα πολύ καλό μεταβολισμό κυττάρων.

Τι έδειξαν οι μετρήσεις:
Μειώνει την οξειδωτική γήρανση των κυττάρων κατά 4,5 χρόνια μέσα σε 2 μήνες!