Όχι ένα, αλλά τέσσερα πολύτιμα έλαια ομορφιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους και φτιάχνουν ένα ελιξίριο βάλσαμο που αποκαθιστά την υγεία, την απαλότητα και τη λάμψη των ξηρών μαλλιών.

Tο έλαιο καμέλιας, το karanja oil, το έλαιο από κρόκο αυγού και της φύτρα καλαμποκιού συνδυάζονται αρμονικά και φτιάχνουν την τέλεια αλχημεία. Το PHYTOELIXIR OIL, από τη σειρά PHYTOELIXIR, της PHYTO, προσφέρει την απόλυτη θρέψη, εκθειάζει και φωτίζει τα ξηρά ή πολύ ξηρά μαλλιά και τα κάνει απαλά και μεταξένια. Αν και σχεδιάστηκε για τον ξηρό ή πολύ ξηρό τύπο μαλλιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και σε άλλους τύπους π.χ. σε ταλαιπωρημένες άκρες, σε άτονα, θαμπά μαλλιά, ή σε μαλλιά που κάνουν κόμπους και ψαλίδα, αρκεί να αποφεύγεται η εφαρμογή στις ρίζες.

Οι ιδιότητες των ελαίων
– Κρόκος αυγού: Δεν είναι τυχαίο ότι το αβγό χρησιμοποιείται και σε πολλές DIY συνταγές ομορφιάς. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνη E και λιπαρά οξέα που θρέφουν, δυναμώνουν την τρίχα.
– Καμέλια: Το έλαιό της είναι διαδεδομένο σε πολλές καλλυντικές συνθέσεις για το δέρμα και τα μαλλιά, γιατί ενυδατώνει σε βάθος αλλά δεν είναι βαρύ και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
– Κaranja: Το έλαιό του προέρχεται από έναν καρπό που μοιάζει με όσπριο και ευδοκιμεί στην τροπική Ασία. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα, που σημαίνει ότι καταπολεμά τη γήρανση και ενισχύει τον φλοιό της τρίχας.
– Φύτρα καλαμποκιού: Έχει μαλακτική και αναδομητική δράση.

* Οδηγίες χρήσης
Πριν από το λούσιμο, εφαρμόζετε το έλαιο στα μήκη και στις άκρες. Κάνετε απαλό μασάζ για να διεισδύσει το έλαιο. Αφήνετε να δράσει 10 λεπτά ή παραπάνω ανάλογα με τον βαθμό ξηρότητας των μαλλιών. Ξεβγάζετε με άφθονο νερό και λούζεστε.

H ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Mία με δυο φορές την εβδομάδα, πριν κοιμηθείτε, εφαρμόστε το PHYTOELIXIR OIL
σε στεγνά μαλλιά και αφήστε το να δράσει όλη νύχτα. Την επόμενη μέρα, αφού λουστείτε, θα διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά έχουν γίνει πολύ απαλά, ξεμπερδεύουν πιο εύκολα και έχουν μεγάλη ελαστικότητα (αντίο, ψαλίδα!)

H υπόλοιπη σειρά PHYTOELIXIR της PΗΥΤΟ
* Σαμπουάν Εντατικής Θρέψης.
Ήπια σύνθεση που επαναφέρει τη ζωντάνια των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει
* Μάσκα Εντατικής Θρέψης. Η μάσκα που φτάνει ως την καρδιά της τρίχας.
****** Kαθαριστική κρέμα Περιποίησης. Η μεγάλη καινοτομία που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το τριχωτό, χωρίς να κάνει αφρό.





Τη σειρά PHYTOELΙXIR και όλα τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών PHYTO θα τα βρείτε στα φαρμακεία, Hondos Center, στα Carelab.
www.phyto-paris.gr