Στο συγκεκριμένο event γνωρίσαμε καλύτερα την τεράστια γκάμα της MAVALA από την εκπρόσωπο και διεθνή εκπαιδεύτρια της εταιρείας, κυρία Nathalie Rohlf, και μάθαμε τις ημερομηνίες-σταθμούς της εταιρείας, από την ίδρυσή της, το 1959, με τo λανσάρισμα του μοναδικού Διεισδυτικού Σκληρυντικού Νυχιών Mavala Scientifique μέχρι και τη σημερινή της παρουσία σε 110 χώρες ανά τον κόσμο με πλήρεις σειρές φροντίδας, περιποίησης και ομορφιάς για όλο το σώμα. Οι σειρές χαρακτηρίζονται από την ελβετική ποιότητα, την αποτελεσματικότητα αλλά και τον value for money χαρακτήρα τους. Μάλιστα, όπως μας είπε χαρακτηριστικά η κα Rohlf, «δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για μια κρέμα χεριών ή ένα βερνίκι για να έχεις ωραίο αποτέλεσμα. Μια καλή σύνθεση δεν είναι απαραίτητα πανάκριβη».


Τι τράβηξε την προσοχή μας:
Το νέο, καινοτόμο προϊόν το MAVA-STRONG, ένα προϊόν με διπλή δράση για ενίσχυση των αδύναμων νυχιών αλλά και για την προστασία τους από επιβλαβείς χρωστικές.


Τι μας ενθουσίασε:
Η πρωτεϊνούχος και βιταμινούχος κρέμα για προβληματικά-ταλαιπωρημένα νύχια NAILACTAN (κάνει θαύματα στα αφυδατωμένα, εύθραυστα νύχια)

Ένα από τα best sellers
O μοναδικός ορός ανάπτυξης των βλεφαρίδων DOUBLE-LASH, έχει αποκτήσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο (δυναμώνει τις βλεφαρίδες και τις βοηθάει να γίνουν πιο πλούσιες και μακριές.

Περισσότερες πληροφορίες για την γκάμα της MAVALA-Switzerland θα βρείτε εδώ

Στην Ελλάδα εισάγεται από την εταιρεία MARKAL Ltd – ΜΑΡΚΑΛ ΕΠΕ.