Όλοι αναζητάμε ένα αποσμητικό που να μας κρατάει στεγνούς και καθαρούς και φρέσκους κατά τη διάρκεια της μέρας. Όπως είναι λογικό, αυτή η επιθυμία μας γίνεται πιο έντονη τους καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι το Noxzema διεύρυνε τη σειρά των αποσμητικών του παρουσιάζοντας το Dry Care Soft Feel, με λουλουδάτο, ευωδιαστό άρωμα για τη γυναίκα και το Dry Care Clean Feel, με νότες εσπεριδοειδών και musk για τον άντρα. H καινοτομία της σειράς Dry Care οφείλεται στο ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας Ultra Dry Technology, που απορροφά την υγρασία, ενώ επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει, ακόμα και σε έντονες συνθήκες αφού έχει δοκιμαστεί σε 45ο C.

Kαι βέβαια, όπως και όλα τα αποσμητικά της σειράς Noxzema, είναι δερματολογικά ελεγμένα και χάρη στην ειδική σύνθεσή τους με 0% οινόπνευμα, δε δημιουργούν ερεθισμούς και είναι φιλικά με την επιδερμίδα. Επιπλέον, διαθέτουν σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια.

Noxzema tip! Συνδυάστε το Noxzema Dry Clean με τα αφρόλουτρα Noxzema για μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα!